October 29, 20231 yr Nije, na žalost. https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/celebrity-deaths/friends-star-matthew-perry-dead-at-54-report/news-story/c72fd93f14d4e2613bbb6cd139cc48a9
October 29, 20231 yr 2 minutes ago, Tsai said: Meni je Ros omiljeni ali obozavam ih sve Verovatno projektujemo sebe kroz njih.
October 29, 20231 yr Serija je 0/10 bez Cendlera i Dzoija Pogotovo dok su bili cimeri i ona epizoda kad je Cendler izmislio igru kako bi ga Dzoi pobedio i uzeo lovu... I na kraju epizode Dzoi izduva lovu od Rosa igrajuci tu izmisljenu igru Edited October 29, 20231 yr by Ratamahatta
October 29, 20231 yr Zaista je ... ... poslednji njegov post na instagramu od pre 6 dana. Izgleda mi da je to taj isti džakuzi u kome je pronađen. :( Spoiler
October 29, 20231 yr Goodbye Miss Chanandler Bong :( Mislim da mi nije palo ovoliko tužno i teško još od Balaševića... Kod nas kući, kad je teško, kad je neko bolestan ili jako neraspoložen, gledaju se Prijatelji, jes su feel good show.
October 29, 20231 yr Generalno je utisak medju njegovim pratiocima da su mu postovi na Instagramu poslednjih par nedelja bili cudnjikavi. Ima komentara od pre 5-6 dana gde ga ljudi pitaju da li je OK, i da li treba da se brinu. Kako god, tuzan kraj, bio je bas dobar lik.