Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne mogu da opisem koliko sam besan. Nadam se da govna nece ziva da docekaju pocetak sudjenja. Ja ne bih izdrzao da ne ubijem ovog monstruma da sam clan familije. A i ostale o istom trosku... 3
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) 40 minutes ago, Mel said: Otac da je znao ne bi to uradio, ako ne zbog deteta onda zbog sebe, svakako nije planirao da zavrshi u zatvoru. Mnogo je opasnog olosha oko nas. Pa eto chak i u Makedoniji. kakve veze ima makedonija kao drzava makedonija sa svime ovime ? Edited December 4, 2023 by cedo
Tihajeza Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 minute ago, cedo said: kakve veze ima makedonija kao drzava makedonija sa svime ovime ? Opusti se. Ja sam ovo razumela da, čak i u Makedoniji, zemlji dobrih ljudi, ima ološa. A ne samo u crnoj rupi zvanoj Srbija. 8
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) 5 minutes ago, Tihajeza said: Opusti se. Ja sam ovo razumela da, čak i u Makedoniji, zemlji dobrih ljudi, ima ološa. A ne samo u crnoj rupi zvanoj Srbija. nema zemlje dobrih i losih ljudi, ima dobrih i losih ljudi edit: a parite se otepuvacka Edited December 4, 2023 by cedo 1
Moonwalker Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 hour ago, cedo said: ne verujem da mu je to bila namera, ali mi je sad jasnije zasto su bile dve prijave za nestanak jedna od majke a jedna od oca (tako sam mislim procitao negde) majmun je sigurno prijavio cim su mu rekli da je ubijena pas mater Ajoj debila, sta sve ova planeta trpi. 1
Mel Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 6 minutes ago, cedo said: kakve veze ima makedonija kao drzava makedonija sa svime ovime ? Ovo shto @Tihajeza kaze. 5 minutes ago, cedo said: nema zemlje dobrih i losih ljudi, ima dobrih i losih ljudi Mislim da ima nogo vishe loshih ljudi kod nas u Srbiji. nije tema ovde... 1
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 7 minutes ago, Mel said: Ovo shto @Tihajeza kaze. Mislim da ima nogo vishe loshih ljudi kod nas u Srbiji. nije tema ovde... to nije tema ni za kakvu raspravu posto jednostavno nije tacno
Moonwalker Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 hour ago, cedo said: penzioner iz velesa (Pance) dugovao 500 evra ovome sto je u bekstvu i zato su mu ukrali kola i ubili ga majka je prodala stan i imala kes koji je bio motiv otac nije otac i dvoje ljudi mrtvo trojica su priznala delo Cedo, koga je otac ucenjivao, majku? I kako nije bio otac? Ovo me podsetilo na ‘93?(valjda) i Pohorsku.
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 1 minute ago, Moonwalker said: Cedo, koga je otac ucenjivao, majku? I kako nije bio otac? Ovo me podsetilo na ‘93?(valjda) i Pohorsku. kazu majku nije da nije otac, biloski (mislim to ne znam), al nije otac cim je ucestvovao u kidnapiranju deteta 1
Valk Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ja se nadam, kad već majka ima pare, da ima nekog raspoloženog u zatvoru da presudi “ocu”. znam kako zvučim, ne brinite. 8
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, Valkyrie said: Ja se nadam, kad već majka ima pare, da ima nekog raspoloženog u zatvoru da presudi “ocu”. znam kako zvučim, ne brinite. kazu da ima nekoliko stanova u nasledstvu od svog oca jedan je prodala i te pare su bile cilj advokat ubice kaze da je odvezao ubicu na preglede u beograd nemajuci pojma sta se desava moguce da je odletio za istanbul Edited December 4, 2023 by cedo
Moonwalker Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 8 minutes ago, cedo said: kazu majku nije da nije otac, biloski (mislim to ne znam), al nije otac cim je ucestvovao u kidnapiranju deteta Sacuvaj boze i sakloni.
Valk Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Verovatno su bili razvedeni pa nije mogao da se dočepa para “legalno”. a i onaj jadni deda, ubi ga skot zbog 500 evra. Srećom dole u kazanu ima mesta uvek. 2
cedo Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 mene mnogo nervira to sto svedoci/policija pricaju sa medijima i mi sve znamo™ u gotovo realnom vremenu sad mi je jasnije zasto makedonija (evo malo za mel) nikada do tita nije ostvarila drzavnost
Filozof manijak Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Meni i dalje nije jasno, ko je ubio dete?
Recommended Posts