Eleniko Posted March 13 Author Posted March 13 znamo li o kom mestu ovi pišu meni deluje ok sa cenama, čak i jeftinije od domaćih https://nova.rs/magazin/lifestyle/cene-u-ruskom-baru-u-centru-beograda/ 1
Kampokei Posted March 13 Posted March 13 Ima neki navodno dobar ruski bar u TC Sremska. Ja zamalo tamo da zavrsim za Novu godinu, ali nisam bio ni tada ni posle.
Budja Posted March 13 Posted March 13 On 28. 2. 2024. at 4:36, Frile said: wiktionary kaže da "derecho" (u španskom, pravo i desno) i "right" (engleski) vode poreklo iz istog indoevropskog izvora, pa su do španskog i engleskog stigli preko latinskog "directus" "pravo" (u slovenskim jezicima, koje u mnogim od njih znači i pravo i desno) ima takođe indoevropski koren, ali različit od onog gornjeg znači imamo dve prastare indoevropske reči čiji se potomci koriste za pravce pravo i za desno jako je zanimljivo isti izrazi u mnogim jezicima imaju još jedno značenje - pravo (pravna nauka) /troll off Derecho u spanskom je imenica, a ne prilog i time ima uze znacenje nego right na engleskom. You re right = Tienes razón na spanskom.
Frile Posted March 13 Posted March 13 48 minutes ago, Budja said: You re right = Tienes razón na spanskom. pa naravno da nije potpuno isto ali zato "human rights" su "derechos humanos"; "pravni fakultet" je "fakultad de derecho"
*edited by mod Posted March 13 Posted March 13 1 hour ago, Kampokei said: Ima neki navodno dobar ruski bar u TC Sremska. Ja zamalo tamo da zavrsim za Novu godinu, ali nisam bio ni tada ni posle. Bife bar, dosta je hipsterski čak i po ruskim standardima. 1 1
Budja Posted March 13 Posted March 13 7 minutes ago, Frile said: pa naravno da nije potpuno isto ali zato "human rights" su "derechos humanos"; "pravni fakultet" je "fakultad de derecho" Slazemo se.
Eleniko Posted June 9 Author Posted June 9 kakvu sam ruskinju danas video oko 16h u sonderu neka gori sve bukvalno od ratova na ovamo nije se tako nešto pojavilo u gradu zapravo bi rutinski prošla kao legendarne splićanke iz osamdesetih taman ten, dugačke noge, jako male ali prelepe grudi /bez brusa naravno/, vezana kosa u punđu, fenomenalan ten, nenormalno šarmantna, sve na njoj savršeno a ništa napadno ili izazovno zašto nisam bio iznenađen zato jer kako je počela vrela sezona i razgolićivanje mogu samo da se pomolim svevišnjem što je šetnja historikalom jedno nadasve izuzetno pičkopaćeničko iskustvo, a tek ulazak na ruska mesta o ljudi braćo moja. 1
Eleniko Posted June 11 Author Posted June 11 evo da ne bude da sam izmislio, ima i drugih koji su zamijetili evo jedna žena npr 4
Tihajeza Posted June 11 Posted June 11 27 minutes ago, Eleniko said: evo da ne bude da sam izmislio, ima i drugih koji su zamijetili evo jedna žena npr Jes, još kad bi Ruskinje htele sa Srbljima. Da pričaju samo, a tek ostalo. 2
Recommended Posts