Micko8 Posted May 8 Posted May 8 Fali to tandrkanje lopte i sa ovakvim Marejem. Barem bi sa tom dvojicom u petorci igrali bolju odbranu i onda krljanje u reketu. Imali bi kakvu takvu sansu. Pa moze Braun da odigra i po neki pick and roll sa Jokicem, gledao sam to u regularnom delu sezone. Treba nesto da pokusa, ne tvrdim da ce 100 % uspeti ali mora da pokusa sa necim umesto ovog sto je forsirao u prve dve utakmice. Denver takodje mora da udje u utakmicu grubo, da udaraju po rukama protivnika , da grabe itd. Isto kao Minnesota u prve dve , znam da im sudije nece biti naklonjene ali morraju tako. Serija je gotova ali barem da pokazu neku borbu. Pa i Sunsi su ostavili bolji utisak od Denvera u seriji sa njima.
spaceploitator Posted May 8 Posted May 8 3 minutes ago, uini said: @spaceploitator, kreativnost trenera nije u probanju necega za cime nije posegnuo cele sezone, vec u minijaturama u okviru velikog plana. veliki plan je da jokic & murray, feat gordon, odvaljuju ekipe u 2na2 iteracijama nije kreativnost da ubijes najjace oruzije, vec da ga obogatis, kao u bogaticju. koje najjace oruzje, gledao si tekme?? marej u ovom fizickom stanju nije na nivou dovoljnog da u kontinuitetu to oruzje elementarno funkcionise. razvalili su im pik igru i sa rudijem i bez njega niko ne kaze da treba da igraju sa votsonom i braunom zajedno 40 minuta, ali ako minesota nije "iznenadjena" kad treba da igra bez gobera mora i denver da bude mnogo fleksibilniji. spolstra bi fazon vec u drugoj tekmi promenio startnih 5. marej nek igra manje da bi ostao sveziji za kraj, a ostalo nek bude odbrambeno blatiste i uzdas se u jokica i tranziciju. ocigledno nesto radikalnije mora da smisli taj trust mozgova (ako im je ista ostalo posto su najbolji otisli u minesotu) na stranu sto jokic za sada nikakvu rekaciju nije pokazao i nisam siguran da l ce do kraja, deluje mi previse pomireno 1
uini Posted May 8 Posted May 8 @spaceploitator, ja nisam puno gledao majemi, pa bih voleo da mi ukazes kada je to spoelstra menjao startnih pet ako su svi zdravi a u startnih pet vec nisu neki trecepozivci ne funkcionise basket tako, murray i jokara moraju da prorade pa da se prave ti noviteti koje pominjes
spaceploitator Posted May 8 Posted May 8 22 minutes ago, uini said: @spaceploitator, kada je to spoelstra menjao startnih pet ako su svi zdravi pa u tome je fora brt, o tome i pricamo? u denveru dvojica startnih nisu zdravi, posebno je marej osakacen. samo pogledaj poslednju tekmu protiv minesote u regularnoj, dakle pre povrede lista, kako je uspevao da se odvoji od mekdenijelsa
uini Posted May 8 Posted May 8 pa ne kao, nezdravi, ne mogu da igraju, murray shepa ali igra, kao dzimika majemi
uini Posted May 8 Posted May 8 (edited) daj te spoelstra modifikacije pa da pricamo ozbiljno. Edited May 8 by uini
spaceploitator Posted May 8 Posted May 8 da pricamo ozbiljno kaze lik koji ne vidi problem u stanju mareja i ubraja ga u zdrave
uini Posted May 8 Posted May 8 15 minutes ago, spaceploitator said: da pricamo ozbiljno kaze lik koji ne vidi problem u stanju mareja i ubraja ga u zdrave 1 nemas to oko spoa? 2 ne kazem da je 100%, vec dovoljno zdrav da igra, niko nece oduzeti titulu timu koji osvoji zato sto luka ili marej nisu najbolja verzija sebe
Micko8 Posted May 8 Posted May 8 12 minutes ago, Milošica said: Nemojte da se svađate, ne mogu da izdržim to. Jos cetiri dana cirkusa
reg Posted May 8 Posted May 8 2 hours ago, uini said: @spaceploitator, kreativnost trenera nije u probanju necega za cime nije posegnuo cele sezone, vec u minijaturama u okviru velikog plana. veliki plan je da jokic & murray, feat gordon, odvaljuju ekipe u 2na2 iteracijama nije kreativnost da ubijes najjace oruzije, vec da ga obogatis, kao u bogaticju. Kako da obogatiš oružje koje nemaš? Marej je očigledno povređen, nije u stanju da izvede skok šut. Još gore, KCP je takođe povređen, uz to i fizički slabiji od Edvardsa, a Džekson takođe kuburi sa povredom. Nema uslova za "veliki plan". 2
Amos Posted May 8 Author Posted May 8 Jedino moze Debeli da odigra dobro utakmicu, za razliku od ove blamaže u poslednje 2 i tu malo unese panike, sto bi oslobodilo mentalno ostale. Ono kako ga je Gordon pogledao u jednom trenutku govori otprilike sve. Lik kao da se odjavio mentalno. Ne bi me cudilo i da tera neki svoj bircuz inat zbog brata mongola preseljenog u ložu. 2
Jimmy Kowalski Posted May 8 Posted May 8 1 hour ago, Milošica said: Nemojte da se svađate, ne mogu da izdržim to.
bradilko Posted May 8 Posted May 8 slabo sta se moze sa povredjenim marejom. nema na klupi kvaliteta ni atleticizma da izvuces neki kec iz rukava. svi sa klupe su pa nista narocito. ne funkcionise pik, svi su van svojih najboljih uloga. ni samopouzdanie ni forma nisu dobri. marej povredjen i tu ne moze nista da se nadomesti i mislim da nema tog trenera koji bi sa ovim rosterom nesto bitno promenio tj nema se cime napraviti toliko iznenadjenje, posebno ne protiv minesote koja leti po terenu, pucaju od samopouzdanja, klupa im kida, moglo se nesto protiv lejkersa koji i sami imaju samo dva igraca i sumnjive saigrace. gledam onog rida, aleksandera, taunsa, konelija, edvardsa.. kako vrese pritisak na loptu, denver se muci sa prenosom lopte, tu su i jokica ogranicili, mogu to fizicki da odrade bez da ih onda nema u napadu. voleo bih da denver pobedi bar jednu ali bojim se metle. nema tu volje ni snage za odgovor.
1n54jd3r Posted May 8 Posted May 8 10 minutes ago, Amos said: Ne bi me cudilo i da tera neki svoj bircuz inat zbog brata mongola preseljenog u ložu. Ovo ne zvuci toliko nezamislivo
Recommended Posts