Popular Post beeva Posted September 11, 2023 Popular Post Posted September 11, 2023 "Jerbo je sir Eusthahius Van der Cleeve ,jos u 16tom vijeku , Igrom krpljama ( a sto li je tad krplja bila nego reket), osvojio ukupno 30 tadasnjih prvenstava slobodnog grada Brugges-a, Tako da kao preteča modernog tenisa ,te titule moramo uvaziti ,da je ipak on najbolji" 1 8 1
Tsai Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Idukurac ja sad ko zli gli i onaj lik s bocanja 1 7
mlatko Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 5 hours ago, Tsai said: Kolko je lud, znajuci njega, ako uzme kojim cudom AO i RG napasce kalendarski i OI ponovo, nece se odreci nicega To sam i ja pomislio i nisam pametan, sta je (za njega) bolje... 3GS + još jedan "protraćen" olimpijski turnir ili zlato uz "samo" npr AO? Šbbkbb Nek je zdravlja... Ipak se nadam (za njegovu dobrobit khm) da će šljaka biti u drugom planu a da 2025 natenane uzne zlatni slem Ništa lakše od usvajanja takvog plana i programa, njemu preostaje (samo) sprovođenje istog u delo. 1
Milošica Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 5 minutes ago, mlatko said: To sam i ja pomislio i nisam pametan, sta je (za njega) bolje... 3GS + još jedan "protraćen" olimpijski turnir ili zlato uz "samo" npr AO? Ubeđen sam da bi izabrao ovo drugo. 1
Dankan Ajdaho Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 10 hours ago, Profesionalac said: Mene strašno zamara to skandalizovanje na lomljenje reketa. Obično kanalisanje frustracije ka alatu. Nit šteti tuđoj, ili javnoj, imovini, nit ugrožava nekoga ili utiče na protivnika... Eh, mene žena htede par puta skandalozno da ugrozi zbog lomljenja daljinca.. 3
Serena Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Eh, mene žena htede par puta skandalozno da ugrozi zbog lomljenja daljinca.. Protiv koga si ti sa daljincem igrao? Koji sport? 12 hours ago, Filozof manijak said: I onda se uvati sa Srkijem i otpevaju Kosim tata, kosim ja na Šanzelizeu Tako se odlazi sa stilom Ma kakav Sanzelize, trava se na Vimbldonu kosi. Zamisljam ga kako zagrljen sa Srkijem izlazi sa CC, pehar u ruci "otpremnina" u dzepu 💸 pevaju: Kosi tata kosim ja", prate ih cigici trubaci, a publika, Kejt, Fed & co odusevljeni aplaudiraju. Mirka podvriskuje ijuju ispratismo Nolu 🤣🤣🤣 3
Filozof manijak Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Stavio sam Šanzelize zbog OI u Parizu
Heaviside Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 7 hours ago, Milošica said: Ubeđen sam da bi izabrao ovo drugo. Izjavio je na balkonu u NY da su mu OI najveća motivacija za sledeću godinu. 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 pre oi da uzme AUS. mislim da na RG nema mnogo sansi pored alkice 1
Serena Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 A to... ne verujem... zemlja na 2 dobijena
Shan Jan Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Znajuci njega verovatno ce da dozira koliko se za sta sprema ali ici ce na sveeeee.
peralozac Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 1 minute ago, Serena said: A to... ne verujem... zemlja na 2 dobijena Da, srećno mu bilo, ali to će baš biti teško.
peralozac Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Olimpijski turnir, mečevi na 2 dobijena seta. 1
Gutterball Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Aha, da,nego post iznad pominje RG, pa sam prebacio... 1
Recommended Posts