Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Balšone i Panter rešili studente

Btw SC mi deluje košarkaški najpismenija ekipa van top4 i čini mi se da im fali samo još jedna ABA stara kajla tipa Čeda Vitkovac da im donese čvrstine i iskustva, za to 5.mesto

Edited by Profesionalac

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

balša o’niel

brat Smit odigrao preko teškoga penisa, 16 minuta, 0 poena i samo dva šuta iz igre. U fazonu je šta ja radim ovde krvtijbm.

Posle kazu nema igraca, a kapusta bog kosarke za smita i oj-a. Siguran sam da bi ga gospodin bokan pustio za simbolicno obestecenje da smo ga trazili

8 asistencija su imali vise od nas. skokovi mi mozda 2 skoka vise.

16 minutes ago, goofs said:

brat Smit odigrao preko teškoga penisa, 16 minuta, 0 poena i samo dva šuta iz igre. U fazonu je šta ja radim ovde krvtijbm.

to je 16 minuta više nego što je trebalo da igra realno

Zek u utorak na treningu

Meni Smit nije delovao nezainteresovano,  stabilan na prenosu, uz odsustvo carinjenja poseda - sve što nam treba u ABA, kada imaš raspoložene Pantera i Nanulicu.. Stoji da treba da bude malo konkretniji, ali više mi se sviđa ovakav, nego onaj sa početka koji opali 8 trojki za 15 min kao da je Đejsi Kerol :D

55 minutes ago, goofs said:

Dodeljuje sliku specijalnim mladim gostima pred svaku EL tekmu..uzima lep cash i radi sa najboljim trenerom Evrope. 

Realno, menjao bih se sa njim.

27 minutes ago, SNARC said:

Dodeljuje sliku specijalnim mladim gostima pred svaku EL tekmu..uzima lep cash i radi sa najboljim trenerom Evrope. 

Dogodine eto ga u Kini, Rusiji ili Japanu.

35 minutes ago, SNARC said:

Ko ne bi, courtside seats za sve evroligaške mečeve, čak i gostovanja :s_w:

Ne volim da ističem pojedince, ali Balša Koprivica je stvarno odigrao na visokom nivou. Verujem da će brzo shvatiti da je kadar da igra na vrhunskom nivou i u Evroligi.

Balša iduće sezone prvi centar. :ok_uc:

2 hours ago, MiddleClass said:

Razumijem te. U svakom takmicenju epizodisti i jedino u kupu finalisti :fantom:

:murph:

Jednom sam Balši lizao uvo na splavu, on odmah pobeže.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout