Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

Plavsic se usro da ne bude Andjusovan™

• Haha 1
Posted

Doktor Nebojša Čović drži katedru.

Ludak, krenuo je jako, ali morao sam ugasiti kad je krenuo o tome kako je Tadić radio sve da se ugasi SD Crvena zvezda. Kakao je navukao neki kredit od dva miliona evra. 

:ajde:

• Haha 1
Posted

plavsic ko devojcica, sve vreme preksrstene ruke u defanzivnom stavu, nesto muca i pravda se. slina.

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

ko devojcica, 

Posted

Šta će, potučen argumentima.

• Haha 2
Posted
29 minutes ago, Nikodije said:

plavsic ko devojcica, sve vreme preksrstene ruke u defanzivnom stavu, nesto muca i pravda se. slina.

Hoces da dobije po mudima kao sto je Andjus onomad:fantom:

Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Hoces da dobije po mudima kao sto je Andjus onomad:fantom:

Nisam bio siguran da li se razgovor odvija u prostorijama Sport kluba ili DB-a. Falila je samo stona lampa uperena u Plavšića 

• +1 1
  • Haha 6
Posted

Tražim ovo o čemu pišete na YT i prvo što mi izađe je SK klip od pre 3 godine - Nebojša Čović: Dva uspešna Čovića u košarci su previše! :lolol:

• Haha 5
Posted

Jbt tačno mi žao Plavšića, ovo smeće ga postrojava ko lokalni siledžija klince iz kraja.

2 hours ago, smooth.Op said:

Doktor Nebojša Čović drži katedru.

Ludak, krenuo je jako, ali morao sam ugasiti kad je krenuo o tome kako je Tadić radio sve da se ugasi SD Crvena zvezda. Kakao je navukao neki kredit od dva miliona evra. 

:ajde:

A Sloba Vučićević morao da oprosti sve što je pozajmio Zvezdi da bi ga pustili da proda Štark Drogi Kolinskoj.

Posted

I tako dodje sluzba da postrojava novinare, koga god vec, a mi kao treba pratimo komediju od kosarke koju su napravili. 

Treba ignorisati sve ovo do nekih srecnijih vremena

• +1 6
Posted

Plavsic izašao na crtu,nisam to ocekivao

• +1 1
Posted
40 minutes ago, Heaviside said:

Tražim ovo o čemu pišete na YT i prvo što mi izađe je SK klip od pre 3 godine - Nebojša Čović: Dva uspešna Čovića u košarci su previše! :lolol:

evo

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
On 17. 4. 2024. at 13:12, MiddleClass said:

Teu 2 meca suspenzije.

+novcana. Uporedimo sa postupkom i kaznom za Vejda Boldvina. 

• +1 1
Posted

nakon onog postrojavanja luke u podkestu od strane izlapelog coxa, lepo je ekipa sa 6.75 rekla, citiram "dodjite i kod nas predsednice, ocemo i mi da cutimo sat i po":laugh:

nakon toga cox gostuje kod edina, gde vec u prvih 5 sekundi edin guta knedle i krece 5 puta da se uvati za casu, dal ce piti dal nece.. ono je toliko mucno bilo gledati, da sam prekinuo nakon 5 minuta..

i juce opet, izlapeli cox postrojava na sk-u..

pa koji djavo ga zovete, kad niko ne sme da pisne?!

• +1 2
Posted

Zovu ga sa SK zato što nije iz SNS-a.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...