smooth.Op Posted April 20 Posted April 20 Doktor Nebojša Čović drži katedru. Ludak, krenuo je jako, ali morao sam ugasiti kad je krenuo o tome kako je Tadić radio sve da se ugasi SD Crvena zvezda. Kakao je navukao neki kredit od dva miliona evra. 1
Nikodije Posted April 20 Posted April 20 plavsic ko devojcica, sve vreme preksrstene ruke u defanzivnom stavu, nesto muca i pravda se. slina.
Micko8 Posted April 20 Posted April 20 29 minutes ago, Nikodije said: plavsic ko devojcica, sve vreme preksrstene ruke u defanzivnom stavu, nesto muca i pravda se. slina. Hoces da dobije po mudima kao sto je Andjus onomad
Nikodije Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, Micko8 said: Hoces da dobije po mudima kao sto je Andjus onomad Nisam bio siguran da li se razgovor odvija u prostorijama Sport kluba ili DB-a. Falila je samo stona lampa uperena u Plavšića 1 6
Heaviside Posted April 20 Posted April 20 Tražim ovo o čemu pišete na YT i prvo što mi izađe je SK klip od pre 3 godine - Nebojša Čović: Dva uspešna Čovića u košarci su previše! 5
napadaj Posted April 20 Posted April 20 Jbt tačno mi žao Plavšića, ovo smeće ga postrojava ko lokalni siledžija klince iz kraja. 2 hours ago, smooth.Op said: Doktor Nebojša Čović drži katedru. Ludak, krenuo je jako, ali morao sam ugasiti kad je krenuo o tome kako je Tadić radio sve da se ugasi SD Crvena zvezda. Kakao je navukao neki kredit od dva miliona evra. A Sloba Vučićević morao da oprosti sve što je pozajmio Zvezdi da bi ga pustili da proda Štark Drogi Kolinskoj.
MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 I tako dodje sluzba da postrojava novinare, koga god vec, a mi kao treba pratimo komediju od kosarke koju su napravili. Treba ignorisati sve ovo do nekih srecnijih vremena 6
kud u maglu Simoviću Posted April 20 Posted April 20 40 minutes ago, Heaviside said: Tražim ovo o čemu pišete na YT i prvo što mi izađe je SK klip od pre 3 godine - Nebojša Čović: Dva uspešna Čovića u košarci su previše! evo 1 1
nahbar Posted April 20 Posted April 20 On 17. 4. 2024. at 13:12, MiddleClass said: Teu 2 meca suspenzije. +novcana. Uporedimo sa postupkom i kaznom za Vejda Boldvina. 1
Shaq Posted April 20 Posted April 20 nakon onog postrojavanja luke u podkestu od strane izlapelog coxa, lepo je ekipa sa 6.75 rekla, citiram "dodjite i kod nas predsednice, ocemo i mi da cutimo sat i po" nakon toga cox gostuje kod edina, gde vec u prvih 5 sekundi edin guta knedle i krece 5 puta da se uvati za casu, dal ce piti dal nece.. ono je toliko mucno bilo gledati, da sam prekinuo nakon 5 minuta.. i juce opet, izlapeli cox postrojava na sk-u.. pa koji djavo ga zovete, kad niko ne sme da pisne?! 2
Recommended Posts