Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2023/24

Featured Replies

3 minutes ago, Nikodije said:

samo nekog trenera koji je gladan mogu da razumem ako pozeli da saradjuje sa covicem, jer ovo sto prosipa o bivsim trenerima je cisto zlo

True. Mislim ipak da se preceruje glede pojacanja. Treneri ih biraju i pogode ili omase jbg. E sad sto je navijacima lakse da kazu nije ga Zoc / Dusko / Sfero doveo vec Savic / Covic / Ostoja to je njihov problem.

• Replies 15.9k
  • Views 947.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, assignment said:

Ode i Djurisic na draft....

Pametna deca. Sta ce im sve ovo, ako vec mogu da izbegnu.

Ja se sve nadam da ova eskalacija magistrovog ludila moze da ubrza proces 'neke', kakve-takve transformacije kluba. U nesto. Tesko da ce to biti bolje/zdravije, al valjda je manje losa varijanta od funkcionisanja sa ovom postavom. Za nesto bolje, moracemo da sacekamo neka srecnija vremena.

6 minutes ago, Nikodije said:

samo nekog trenera koji je gladan mogu da razumem ako pozeli da saradjuje sa covicem, jer ovo sto prosipa o bivsim trenerima je cisto zlo

Ma covek sad vec otvoreno neuracunljivo naklapa. Opet, valjda to znaci neki njegov kraj.

6 minutes ago, Nikodije said:

I o bivšim trenerima i o bivšim igračima, plus random šovinizmi kad se namesti, a to je samo početak liste. Jezivo toksičan i ogavan lik.

2 minutes ago, MiddleClass said:

True. Mislim ipak da se preceruje glede pojacanja. Treneri ih biraju i pogode ili omase jbg. E sad sto je navijacima lakse da kazu nije ga Zoc / Dusko / Sfero doveo vec Savic / Covic / Ostoja to je njihov problem.

Treneri nikad ne biraju sva pojačanja, Ivanović sigurno nije birao Davidovca, a zbog Tea i Bjelice je ušao u otvoreni sukob. Naravno, ovaj ističe samo greške trenera, a 1 Dušku nije dostojan cipele da briše.

1 minute ago, MeanM@ said:

Ma covek sad vec otvoreno neuracunljivo naklapa. Opet, valjda to znaci neki njegov kraj.

nikad ne potcenjuj bubašvabe

Ne znam šta vam znače ta "bolja vremena"?

Ja ih u KK CZ čekam od 1979.  i nikako da dođu.

Možda najbolja su period 2014-2017.

Dok on ne odluci da ode, nece otici. 

22 minutes ago, copkillah said:

nikad ne potcenjuj bubašvabe

Nisam znao da je Čović iz Nemačke 🤔

2 hours ago, tacafaca said:

Dok on ne odluci da ode, nece otici. 

Kad vučić odluči da treba da ode, otići će i pitaće koliko daleko treba da ode.

5 hours ago, Nikodije said:

Šta je rekao loše o Ivanoviću i o Alimpijeviću?

Čovke je namazani stari kadar, nikad ga ne potcjeniti, gledao sam kako je nedavno sažvakao i ispljunuo Lečića što pokazuje da je još uvijek tvrd orah. On će uvijek ići proračunom - sponzori, ulaznice, državni suport  sa podijeljeno na trener, igrači, troškovi infrastrukture u svakoj toj jednačini mora odnos biti 3/1 u korist prvog. Obostrana korist je što on voli lovu iz košake, a mi samo košarku /kad je ima.

Teu 2 meca suspenzije.

Ma on ce ionako u penziju tako da tu suspenziju verovatno nece nikada ni odraditi.

a može i da odradi dva meča ako ima volje da igra, pošto je još uvek među najboljim plejmejkerima u ligi

Neće sigurno u penziju sledeće godine. Mada verovatno će da se izvuče, jer koliko vidim ne prenosi se suspenzija sa EL na EK :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.