Ted Posted July 9, 2023 Author Posted July 9, 2023 posle Kolorada, eto nama Severine živ nisam ko je sledeći. čovek koji jede metal, patuljak koji guta plamen.... a realno, bole ih patka kada im opstanak u klubu ne zavisi od rezultata. ili možda zavisi, ali na potpuno suprotan način od onoga kako bi mi voleli i kako bi trebalo da bude.
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 1 hour ago, Milošica said: Dolazi nam Severina. 3 3
James Marshall Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Znači himna sezone “Zar je važno ko je kriv” 3
Milošica Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 3 minutes ago, James Marshall said: Znači himna sezone “Zar je važno ko je kriv” Može i Alkatraz 1
Dankan Ajdaho Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 16 minutes ago, James Marshall said: Znači himna sezone “Zar je važno ko je kriv” Kurcem u čelo 3
twisted Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 2 hours ago, Milošica said: Dolazi nam Severina. 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: znao sam da će ona doći, pre ili kasnije, milom ili silom https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=09&nav_id=2363284 ono što mene brine je što dolazi umesto dijabatea...
Ted Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 Severina dobila i druge ponude.....gle čuda, bolje i jače biće mesto Severine neka Mica Trofrtaljka 1
Ted Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 dobro se držimo protiv nekog trećeligaša iz Slovenije.... čak smo i ravnopravni za sada
Ted Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 poluvreme....drugo ne mogu da gledam.....muka me neka spopala, mora da je od ove vrućine
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 3:0 kraj bilo bi golova i ranije nevo je ted gledao 1
Ted Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 (edited) tika taka tika taka traži Duljaj put iz mraka tina nina tina nina neće nas ni Severina tinu ninu tinu ninu ode sve u materinu tip top tip top opelo nam drži pop mili Bože ti pomozi grobarija da se složi tup tup tup tup Bog nam reče nisam glup zabaviti ja se želim Nađu se baš veselim Edited July 10, 2023 by Ted
El Patron Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Duljaj izgleda doveo za pomocnika nekog talijanskog pevaca
Ted Posted July 11, 2023 Author Posted July 11, 2023 ono što je juče moglo da se vidi to je koliko je odbrana rašrafljena. i prethodne sezone je bila klecava, a sada su je napustila dva najbolja igrača, Urošević i Vujačić. koliko Antić može da zameni Cakija videćemo, a Vujačića i nema ko da menja. Saničanin i kapiten Marković u centru odbrane, to garantuje vrhunsku zabavu za svakoga, osim za navijača Partizana. još kad dodaš desno Živkovića i Filipovića, žurka može da počne. o napadu da ne govorimo, NIkolić, Pavlović, Baždar, teško da može da dobaci do pola Rikarda kada je u formi. novi golman je spasao dva puta u prvom poluvremenu, odnosno skinuo je dva zicera. dal će moći da skida i kada napadači protivnika ne budu iz Slovenačkog trećeligaša, će vidimo. Jovanoviću se smeši posla preko glave. ono što je pozitivno, vidi se da je Kanute fudbaler, da je školovan, da ima dobar pregled terena, a ima i prangiju. imao je jednu vrhunsku asistenciju, onako iz prve je izbacio levo krilo u gol šansu. klinac Trifunović na levom krilu takođe deluje da ima potencijal. zapravo, čitava ova postava, izuzev Kanutea, izgledala je kao da smo izveli rezerviste na teren. jedini problem je što prvotimce i nemamo. po svemu sudeći, ovaj tim je lošiji od tima iz prethodne sezone, a tim iz prethodne sezone je napravio istorijski loš rezultat. 1
Recommended Posts