Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja


Ted

Recommended Posts

Situacija je svima znana, bezbroj puta opisana i opevana. Nekakve posebne reči ili klasičan uvod u topik, to nije moguće. Očigledno se nalazimo u nečemu što se može opisati kao loša beskonačnost. Otvaram ovaj topik pošto su svi prethodni vezani za vremenski ograničen period. Koji, kao takav, u nekom trenutku mora da istekne, a taj trenutak je sada, što se tiče poslednjeg topika. I ovaj će biti vremenski ograničen i u nekom trenutku će isteći, ali taj trenutak mi sada ne možemo da definišemo drugačije, osim opisno, dakle do oslobođenja. Pa ukoliko se ono dogodi u skorije vreme lako ćemo preimnovati ovo u klasičan naziv. Za sada sam, poštujući tradiciju, isekao još jedno slovo, tako da nam preostaju četiri.

 

U nastavku, odnosno sledećem postu, vam svima nudim i jednu razbibrigu, zapravo jedno malo uvodno poglavlje fikcije koju sam napisao. Gde su heroji i antiheroji gospoda, a biće i dame, sa ovog topika. Što se ovog foruma tiče mi smo ono što je ostalo od fkp u ovom trenutku. Pa možemo malo i da se zajebavamo i da održimo vatricu.

 

Ajd nek nam je svima sa srećom.

  • +1 3
Link to comment

Popularni Lalat se svojim izjavama ozbiljno namece za sledeceg trenera. Ja kazem, sto da ne. Kad je bal nek se jebe i princeza

  • +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Link to comment

Popularni Lalat je, u odnosu na naš stručni štab, Karlo Anćeloti glavom i brdom. Što ne govori puno o Lalatu, ali govori dosta o našoj struci.

Link to comment

Kapiram da ćemo sezonu provesti dodajući jedno po jedno poglavlje na Tedov uvod. Garantovano bolja zabava u odnosu na ono što će se dešavati u i oko FKP.

  • +1 1
  • Wub 1
Link to comment
On 11.6.2023. at 10:04, MocaVukotic said:

Potresen sam cinjenicom da me nema u  tedovoj prici, ali dobro, ako ce to da pomogne onda ok

 

+1

 

nema veze, kad osvojimo titulu bice im krivo sto su nas ovako propustili

 

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...