May 28, 20231 yr 2 minutes ago, Patty Lee said: U srednjoj sam imala simpatiju koji je bukvalno slušao samo power metal, morala sam da se pretvaram da mi je Blajnd Gardijan super. Teška vremena. Tako sam i ja morala da slušam Vranjkovića...
May 28, 20231 yr 11 minutes ago, Nikodije said: Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost. Akhlys je za sladokusce i poznavaoce, recimo. Ili Cultes des Ghoules itd.
May 28, 20231 yr Numetal je bio trendi i accessible kacmo bili mali, pa nas je usisalo sve, posle sam krajem osnovne i pocetkom srednje poco Sepulturu, Panteru, Slejer, Metaliku, Megadjed, Fir Fektori, Tul, Masin Hed, Det i stogodj, pa sam vremenom postajao sve veca i veca fufica i sad mi je skroz nasusno da slusam one matore progere tipa Genesis, Yes, Rush, Kingston Wall, Fates Warning itd. Kao Sinisa Mali kad se transformisao iz pankera u Sinisu Malog Godjira kad je tukla u 5 popodne pre Metalike na Uscu sam pozeleo da sam Rasim Ljajic i da skocim u narod i ko jebe sutra Patty je metalika, nikad ne bih pogodio Edited May 28, 20231 yr by Plajvi
May 28, 20231 yr 39 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja sam slušala Whitesnake i Heart u vrtiću, to su naJači metalci Popularni omadinski magazin Itd je Whitesnake prevodio kao Belouška. Nego ja sam šokiran koliko je podele među metalcima . Neznam jesul to standardno neka srpska posla ili je tako i svetu. Edited May 28, 20231 yr by francuski sobar
May 28, 20231 yr Ja sve ne bih da napisem da ne razlikujem Iron Maiden, Whitesnake, Divlje Jagode i Kerber da ne pocepam opoziciju na dva dela i sta smo onda uradili
May 28, 20231 yr Author 14 minutes ago, Plajvi said: Patty je metalika, nikad ne bih pogodio Voli i horore, kompletna osoba.
May 28, 20231 yr On 24. 5. 2023. at 20:08, radisa said: Sad će @freakns... Dunav nas nece oprati... tj onaj prljavi kanal
May 28, 20231 yr 10 minutes ago, Nikodije said: I čuveni hit Izdislav Ta je sranje, hirajgouuuagen je dojajana pesma
May 28, 20231 yr 29 minutes ago, Plajvi said: Ja sve ne bih da napisem da ne razlikujem Iron Maiden, Whitesnake, Divlje Jagode i Kerber da ne pocepam opoziciju na dva dela i sta smo onda uradili Klasična kontra strana. S jedne strane Metalika šmekeri, sa druge Mejdeni i priključenija.
May 28, 20231 yr Ne pratim vas u prici o prljavim masnim mjetalikama nego samo zelim da foto razjasni da li je ovo voja z napisao iz zezanja ili nije cuo za malog debilka pa mislio da stvarno nastupa kao voja z(nedeljkovic)