Svemir Zeka Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 2 minutes ago, Patty Lee said: U srednjoj sam imala simpatiju koji je bukvalno slušao samo power metal, morala sam da se pretvaram da mi je Blajnd Gardijan super. Teška vremena. Tako sam i ja morala da slušam Vranjkovića...
napadaj Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 11 minutes ago, Nikodije said: Doom je za sladokusce. Ništa lepše od spore i teške pesme od 17 minuta. Umetnost. Akhlys je za sladokusce i poznavaoce, recimo. Ili Cultes des Ghoules itd. 1
Svemir Zeka Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 @aramodvoji ovo pls da se još malo vređamo ko je glup za muziku 1 2
Ratamahatta Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 (edited) Numetal je bio trendi i accessible kacmo bili mali, pa nas je usisalo sve, posle sam krajem osnovne i pocetkom srednje poco Sepulturu, Panteru, Slejer, Metaliku, Megadjed, Fir Fektori, Tul, Masin Hed, Det i stogodj, pa sam vremenom postajao sve veca i veca fufica i sad mi je skroz nasusno da slusam one matore progere tipa Genesis, Yes, Rush, Kingston Wall, Fates Warning itd. Kao Sinisa Mali kad se transformisao iz pankera u Sinisu Malog Godjira kad je tukla u 5 popodne pre Metalike na Uscu sam pozeleo da sam Rasim Ljajic i da skocim u narod i ko jebe sutra Patty je metalika, nikad ne bih pogodio Edited May 28, 2023 by Plajvi 1
francuski sobar Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 (edited) 39 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja sam slušala Whitesnake i Heart u vrtiću, to su naJači metalci Popularni omadinski magazin Itd je Whitesnake prevodio kao Belouška. Nego ja sam šokiran koliko je podele među metalcima . Neznam jesul to standardno neka srpska posla ili je tako i svetu. Edited May 28, 2023 by francuski sobar 2
Ratamahatta Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Ja sve ne bih da napisem da ne razlikujem Iron Maiden, Whitesnake, Divlje Jagode i Kerber da ne pocepam opoziciju na dva dela i sta smo onda uradili
Midžeta Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Intergalakticki megagigaultra hit, ne dirajte mi Whitesnake bre
Nikodije Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 14 minutes ago, Plajvi said: Patty je metalika, nikad ne bih pogodio Voli i horore, kompletna osoba. 2
freakns Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 On 24. 5. 2023. at 20:08, radisa said: Sad će @freakns... Dunav nas nece oprati... tj onaj prljavi kanal
Midžeta Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 10 minutes ago, Nikodije said: I čuveni hit Izdislav Ta je sranje, hirajgouuuagen je dojajana pesma
napadaj Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 29 minutes ago, Plajvi said: Ja sve ne bih da napisem da ne razlikujem Iron Maiden, Whitesnake, Divlje Jagode i Kerber da ne pocepam opoziciju na dva dela i sta smo onda uradili Klasična kontra strana. S jedne strane Metalika šmekeri, sa druge Mejdeni i priključenija. 2
Zli Gli Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Ne pratim vas u prici o prljavim masnim mjetalikama nego samo zelim da foto razjasni da li je ovo voja z napisao iz zezanja ili nije cuo za malog debilka pa mislio da stvarno nastupa kao voja z(nedeljkovic)
Recommended Posts