April 4Apr 4 Author Navija li neko za Ivu Leskovcanku protiv Dzesike Pegule?Mala je na 16 mestu WTA liste.Igra interesantan tenis, napada non stop ali ipak Dzesi uzima prvi set na iskustvo.
April 7Apr 7 Mlada nada Austrije Lili Tager iscupala u TB drugog seta pobedu protiv Badose u Linzu. Mislim da joj je to najveci skalp bez obzira na trenutni nizi plasman. Ima odlicnu gradju i bice sigurno top 20 igrac. Mora pod hitno preci na dvorucni BH.
April 13Apr 13 Author Dosta devojaka je promenilo drzavljanstvo, a od momaka niko.Ili mi je promakao neko.
April 27Apr 27 Author Ova je danas pobedila Bencicku, a sutra igra protiv Sabalenke.Meni je negledljiva 😟
May 1May 1 Author Ja mislim da je njoj najveca briga posle objave zreba ima li u njemu pacijentkinja za nerukovanje Inace njihov sinocni mec je bio negledljiv.Sutra igra protiv male Mire i opet se nece rukovati
May 2May 2 Author Malu Miru mrzi da zivi.Prerano su je ubacili u masinu, onda su je nagojili i nabildovali i mislili da su napravili cudesnu masinu za osvajanje trofeja, a ono cvrc. Dete nije doraslo ocekivanjima... Zao mi je nje, nadam se da ce uspeti da se iscupa iz kanala u koji je upala.
May 2May 2 Kostjuk je odlicno odigrala citav turnir.jedina zamerka sto se na podijumu nije osvrnula niti pomenula protivnicu, barem par reci kurtoazije radi. malo krindzi scena al ajde Edited May 2May 2 by TS-CS
May 2May 2 Sećam se kada je krenulo sranje u Ukrajini Marta je napisala na instagram nešto kao " Putin is evil,He will not stop in Ukraine. Trust me I know this guy " Srce moje ,kako se ona razume u geopolitiku
May 3May 3 Author 10 hours ago, TS-CS said:jedina zamerka sto se na podijumu nije osvrnula niti pomenula protivnicuAli je Mira njoj cestitala...Marta je bila jako mlada kad je poceo rat u Ukrajini i bas je tesko podnela sve to. Razumem je skroz.Meni je i dan danas lose kad sretnem americkog vojnika, a desava se cesto jer imamo ovde bas veliku kasarnu.Medjutim, ne razumem i ne mogu opravdati ovaj odnos prema koleginicama.Vidim da joj mnogi to zameraju.Nego nisam znala da je udata i da se suprugov identet krije kao i godine Muzetijeve supruge 😅Sad naleteh u komentarima na ovo Uploading Attachment...Ne znam da li je istina, mozda @vememah moze da proveri.