April 20, 20251 yr Author 53 minutes ago, Cash said:Niko ne gleda Olgu.Gleda Valjda ce iscupati ovaj set
April 20, 20251 yr Bas je mnogo ispropustala Olga. Steta. Najvise zbog top 30 i da bude nosilac na RG. Valjda ce vezati dve - tri pobede u Madridu/Rimu, pa da uspe.
April 21, 20251 yr Author Promakla mi vest da je Ostapenko opet dobila drogerasicu i povecala H2H na 6 0 Inace Poljakinja od proslogodisnjeg RG nije uzela trofej.Izasao zreb za Madrid, gde brani titulu, ali je u R4 ceka Ostapenko (ako stigne do tamo obzirom da danas igra finale protiv Sabalenke). Edited April 21, 20251 yr by Serena
April 21, 20251 yr Author Letonski bumbar uze set Sabalenki.Jbt naspram nje i Sabalenka deluje krhko i zenstveno, a onaj istetovirani tigar ko mala maca
April 22, 20251 yr hoce biti prenos Madrida na arenama?nestankom sportkluba smo ljubitelji wta najvise izgubili
April 23, 20251 yr Author Hipnotisana drogerasica dobila protivnicu u drugom kolu, lepu malu filipinku Eala koja ju je pobedila nedavno u Majamiju.Jadna mala Igica
April 23, 20251 yr Nista mi necemo gledati na ovoj areni.. Jako sam nesrecna vratite nam SportKlub!! 😢😢
April 23, 20251 yr Author Prenosili su mec plaookog Sremca koji je samo na momente licio na sebe.Sad ide mec Lasla protiv italijanskog sarlatana Fonjinija, verujem u Laciku 💪Valjda ce od Wta prenositi bar Olgin mec, sad vidim da ce poceti oko 7. Edited April 23, 20251 yr by Serena