1 hour ago1 hr 5 hours ago, Ras said:Vondorusova je suspendovana na 4 godine zbog toga što se nije podvrgla antidoping testiranju u decembru 2025. godine.SK koji ispod naslova stavi fotku sa drugom teniserkom. 🙄 Oslabilo joj je argument to što je nakon cele drame izašla i potpisala da je odbila test. Pošto je bilo van predviđenog perioda od sat vremena, mogla je lagano da iskulira zvono i ne bi joj mogli ništa. Taj negativan test tri dana kasnije joj ne znači mnogo u teoriji. Šteta, odlična teniserka u najproduktivnijim godinama.
43 minutes ago43 min 34 minutes ago, Zizou said:SK koji ispod naslova stavi fotku sa drugom teniserkom. 🙄 Oslabilo joj je argument to što je nakon cele drame izašla i potpisala da je odbila test. Pošto je bilo van predviđenog perioda od sat vremena, mogla je lagano da iskulira zvono i ne bi joj mogli ništa. Taj negativan test tri dana kasnije joj ne znači mnogo u teoriji. Šteta, odlična teniserka u najproduktivnijim godinama.Nisam primetio, a više i ne obraćam pažnju.Oftopik je, ali sam u izveštajima sa SP u fudbalu primetio niz nebuloza.Bez problema u tekstu u kojem pišu o pobedi Francuske nad Irakom, stoji da su fudbaleri Francuske pobedili Australiju (ovo sam izmislio, mrzi me da tražim) ili u intervjuu hrvatskih igrača u kojem su se osvrnuli na remi sa Engleskom (ovo tačno znam gde sam pročitao, pa evo i linka)Hrvatski reprezentativci osvrnuli su se na remi protiv Engleske, podršku navijača, ali i na naredni izazov koji očekuje „vatrene“.Možda se o tome već negde i piše na ovom forumu, ne pratim detaljno sportski deo. Meni ovo liči na neselektivnu upotrebu AI alata, ali ne mogu da se udubljujem. Edited 43 minutes ago43 min by Ras