May 4May 4 On 2. 5. 2026. at 19:58, Serena said:Malu Miru mrzi da zivi.Prerano su je ubacili u masinu, onda su je nagojili i nabildovali i mislili da su napravili cudesnu masinu za osvajanje trofeja, a ono cvrc. Dete nije doraslo ocekivanjima... Zao mi je nje, nadam se da ce uspeti da se iscupa iz kanala u koji je upala.šta znam, ekstremno je talentovanabila mi sjajna njana igra "bambam, ko živ ko mrtav"a sad nešto stegnuta, alibi igra, ne znam da li ima nekog pismenog trenera
May 9May 9 On 3. 5. 2026. at 9:53, Serena said:Nego nisam znala da je udata i da se suprugov identet krije kao i godine Muzetijeve suprugePazi stvarno ,još 2023 Skoro kao njen tinage crush
May 16May 16 Author Gospodza Monfis u polufinalu pobedila hipnotisanu i evo je nakon 8 godina ponovo u finalu Rima.Protivnica Coco Gofica.Kad bi mogla cuda da se dese...da obe izgube
May 16May 16 nisam znao da Svitolina ima jevrejsko poreklo. wharever, zasluzeno je pokorila Rim. naniza ih sve iz vrha sem Arinu
May 17May 17 Author Gospodza je pored Ribakine, Svijontek i Gof dobila i Baptiste (sa 2 0) koja je nedavno osvojila Madrid preko Mire i Arine.Naniza ih sve redom bas nikakvom igrom. Bruka i sramota za vrh wta.Gof mora da se pozabavi svojom glavom. Da izgubi od Svitoline koja ne ume da potrci, klepece patikama u mestu ko patka, kao da su joj dva broja vece, a preteska glava ne dozvoljava nagle promene pravca.Arinu je u Rimu dobila Sorana koja je jednom nogom u penziji. JJ i Dementijeva, vracajte se ceka vas GS titula
May 17May 17 11 minutes ago, Serena said:preteska glava ne dozvoljava nagle promene pravca.Dug vrat u stvari.
May 17May 17 Author I to, ali glava joj brate ko lubenica.Jos natovarila botoksa i onu zelenu mindjusu da joj dodatno kvare balans 😂
May 17May 17 Mislim da je Raducanu gotova prica. Konstantne povrede a i pre toga je bila nestabilna plus nema nikakvo ubojito oruzje protiv ovih jacih. Bice ona tu u top 50 ali nista vise od toga.
May 18May 18 samo da registrujemo da je Radivojevic novi prvi srpski WTA reket.preskocila je Danilovic koja sad redje igra cak i od Novaka. ipak, mislim da ce prva sledeca nasa u top100 biti mala Kostovic (2007.godiste)147. Radivojevic Lola153. Danilovic Olga 176. Kostovic Teodora260. Ristic Mia
June 5Jun 5 Ova poljakinja i njen trener su bas simpaticni. Kakve samo muke su prosli da covek ne veruje za 114. teniserku na svetu
June 6Jun 6 Серена следеће недеље поново на терену после скоро четири године. Додуше, у дублу, са Ембоко.
6 hours ago6 hr Vondorusova je suspendovana na 4 godine zbog toga što se nije podvrgla antidoping testiranju u decembru 2025. godine.