May 10, 20251 yr Author 21 minutes ago, Cash said:Igara ispade Ja se radovala na master temi Cura propala skroz, od RG bez titule.
May 11, 20251 yr Samo da se kasnije mogu quotovati za 10ak godina:Devojcica sa imenom Heavenlygrace (trenutno ima 9. god) ce uzimati GS.
May 23, 20251 yr Author Kako dobro igra ova Samsonova Samo kad bi je povrede zaobise pa da je cesce vidjamo u finalima.Sutra u finalu Strazbura protiv Ribakine.Ona je inace rodjena u Olenegorsku na najsevernijem delu Rusije, kad je bila sasvim mala doselili su se u Italiju, tata je bio trener stonog tenisa. Ona je odrasla u Italiji i nekoliko puta podnosila zahtev za drzavljanstvo ali ga nije dobila kako kazu zbog birokratskih problema tako da igra za Rusiju.
June 28, 20251 yr Author Ajde Pegula, opeglaj ovu smaracicu!Inace su u prethodnim mecevima Azarenka i Paolini imale burne reakcije na nefere ponasanje hipnotisane. Na prijemu servisa kad su bitni poeni uvek odugovlaci dok serverka ceka spremna da odservira.
October 1, 2025Oct 1 Author Ema Navaro penicilin za hipnotisanu Potvrdjen dupli brejk u trecem setu.Kakve tikove ima poljakinja Mislila sam da od nje ne moze biti antipaticnija medjutim Kartal pobedila
October 4, 2025Oct 4 Author Au sta radi Anisimova sa Coco Za 38min 9 1 za Amandu.(Arena 5 premium ako nekog zanima) Edited October 4, 2025Oct 4 by Serena
October 11, 2025Oct 11 Ja sam juce gledao sa cerkom snimak Sabalenko protiv Ribakine. Ova druga je imala neke vrhunske udarce (return winneri, odlicni bh) kakvi se bas retko vidjaju na WTA ali to jednostavno nije dovoljno za Sabalenku koja bombarduje li bombarduje na isti nacin. Plus kad joj glava nije u autu itekako fino menja ritam sa drop sotovima i izlascima na mrezu.
November 3, 2025Nov 3 Author U toku je zavrsni turnir za tene koji se igra u Rijadu.Pegula, Paolini, Kiz, Svjontek, Anisimova, Sabalenka, Ribakina i Coco.Odigrale su prvo kolo grupne faze.Palcica juce izgubila od Sabalenke a Coco od Pegule.Danas drogirana izgubila od Ribakine (63 16 06 ) a Kiz od Anisimove.Vidim da se Poljakinja na kraju nije rukovala sa sudijom pa su je izvizdali.Cime li joj se ova zamerila
November 5, 2025Nov 5 Dzesika se najbolje skocka. vazda nju prvo primetim na ovim poziranjima On 28. 10. 2023. at 23:28, Serena said:Zavrsni u Cancunu, Meksiko. Da li je moguce da je voda ove boje?