November 5, 2025Nov 5 Author Ovo je slika iz 2023.Ja prvo primetim Ribakinu Inace Kiz se povukla i umesto nje protiv Ribakine igrala Aleksandrova i izgubila. Elena se sa tri pobede plasirala u polufinale kao prvoplasirana u grupi, za drugo mesto se upravo bore drogirana i Anisimova.
November 5, 2025Nov 5 Author Uh sto volim da gledam drogiranu kad se unervozi Al ajde da ne ureknem devojcuru Amandu
November 5, 2025Nov 5 odlicna je.tuknula ju je i na us openu.polako joj vraca za ono vimbldonsko biciklo
November 5, 2025Nov 5 Author Duplim brejkom u trecem setu Anisimova stize do pobede. Sjajna igra, bas je milina gledati je. Ima snagu ali i glavu, fino gradi poene, a i anticipacija joj je odlicna.Toliko mi je zao sto je ono finale W izgubila onako jadno od ove bednice.
November 6, 2025Nov 6 Author Polufinalni paroviSabalenka AnisimovaRibakina Pegula Edited November 6, 2025Nov 6 by Serena
November 7, 2025Nov 7 On 5. 11. 2025. at 16:16, TS-CS said:vazda nju prvo primetim na ovim poziranjima Ja Igu ali u negativnom smislu. 14 hours ago, Serena said:Sabalenka AnisimovaOvo je dobar i pravovremen test za Anisimovu.
November 7, 2025Nov 7 Author Okrenula Ribakina i prosla u finale, a jedva je uspela da se plasira na zavrsni.Drugi mec je bio odlican izmedju Amande i Arine ali je na moju veliku zalost prosla Beloruskinja. Edited November 7, 2025Nov 7 by Serena
November 8, 2025Nov 8 Author Danas je bas lep dan Djokovi i Ribakina uzeli trofeje Dobro su se posibale
February 14Feb 14 Крунилина™ до титуле у Дохи после изгубљених првих седам гемова у мечу, спасене меч лопте Александром паралелнм у другом сету и менталним распадом Остапенко после изгубљеног тај брејка. Александра је у топ форми, у сваком мечу је боља од Данилине; у овом тренутку је уз Шје и Сињакову најбоља на свету. Право је питање колико би титула узела да се раније оријентисала на дубл.