Patty Lee Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 (edited) Quote Kod kuće je, slavi slavu- rekao je komšija. SLAVI SLAVU?!?! Edit: svi su sad sklonili vest, na sajtu Republike je stajalo da je smrt potvrdila rođaka porodice, sad ispada da je komšija bolje obavešten. Edited May 6, 2023 by Patty Lee
SNARC Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 To da slavi slavu poprilicno zvuci kao ono "Mozda sada spava" za Mladica..koje je izrekao njegov komsija. Taj je zavrsio svoje..sve i svuda. 1
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Taj je zavrsio svoje..sve i svuda. misliš na oca? ako je tačna info da je nekakav nacelnik vojnog arhiva, pukovnik, neće tom dlaka s glave faliti kao što mu ne fali do sada, ne vidim razlog zbog čega ne bi bio priveden kao otac kecmanovića npr 1
SNARC Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: misliš na oca? ako je tačna info da je nekakav nacelnik vojnog arhiva, pukovnik, neće tom dlaka s glave faliti kao što mu ne fali do sada, ne vidim razlog zbog čega ne bi bio priveden kao otac kecmanovića npr I ne treba..neka nastavi da zivi medj ljudima kojima je zivote pogasio..i neka samo tera sto duze sa saznanjem kakvog je skota napravio, podigao i vaspitao. Ja mu zelim dug zivot. 2
dillinger Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 (edited) 30 minutes ago, Mos said: Slavi slavu? Koji jebeni kurac više od ovih vesti. Pa u nekim krajevima slava se regularno slavi i u godini kad clan uze familije premine. U ovom slucaju svi su zivi i (uslovno) zdravi, samo je jedan ukucanin opravdano odsutan, tako da nema opravdanja za prekid tradicije. Edited May 6, 2023 by dillinger
pt 2.0 Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 (edited) 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: misliš na oca? ako je tačna info da je nekakav nacelnik vojnog arhiva, pukovnik, neće tom dlaka s glave faliti kao što mu ne fali do sada, ne vidim razlog zbog čega ne bi bio priveden kao otac kecmanovića npr što da bude priveden, izrazgovarali su se kad je ispregovarao sinovljevu predaju…,(ako već konfabuliramo, meni ovo ima više smisla od taksiste) nijedan link ni o čemu ne radi. nema šanse da je sadista mrtav od srca. takvi žive zauvek. Edited May 6, 2023 by pt 2.0
Popular Post harper lee Posted May 6, 2023 Popular Post Posted May 6, 2023 (edited) Nikada do sada nije bilo toliko ocigledno koliki je rascep izmedju normalne i naprednjacke Srbije, bukvalno dva sveta koji se samo povremeno dodiruju na stetu ovog prvog i kriminalnu korist ovog drugog. Ispred Ribnikara dolaze ljudi iz cele Srbije, Novog Sada, Nisa, Kraljeva, Novog Pazara, u tisini i sa pijetetom zapale svecu, ostave cvece, upisu se u knjigu zalosti. Za to vreme ova smrdljiva zgadija organizuje lazne i namestene performanse ispred Skupstine Grada, ne pada im na pamet niti smeju da se pojave ispred Ribnikara, jedu govna o "politizaciji tragedije" i bave se iskljucivo i samo time kako da sa sebe i svog gazde skinu svaku odgovornost. Ja ovo u zivotu nisam video. I najcrnji diktatori, pa makar sa obezbedjenjem, naoruzani do zuba i sa armijom telohranitelja, dodju da makar naprave iluziju i slazu da je ovakva tragedija na njih ostavila utisak, ovi nasi monstrumi se kao Pavlovljevi psi bave jedinim sto znaju, da smrde o sticaju okolnosti, o tudjoj krivici, o raznim zaverama protiv voljenog nam predsednika. Bez trunke empatije, bez makar i najbednijeg pokusaja da pokazu da imaju neku odgovornost, bez ikakvog sustinskog osvrta na tragediju kakvu zemlja kojom upravljaju nije videla u svojoj istoriji. Samo damage control, prebacivanje odgovornosti, predstavljanje sebe kao zrtve. Ne razumem, kakvi su to ljudi. Da li su ljudi uopste? Oni imaju neku decu kuci, zar ne mogu ni toliko da pogledaju u njihovom pravcu i da se zapitaju kako se neki roditelji danas osecaju. Ovo ne sme da sidje sa vlasti. Ovo mora da bude ruseno i sruseno brutalno, bez milosti, mora im se ispostaviti racun za svaku svinjariju koju su napravili i moraju da ga plate do poslednjeg dinara, do poslednje potkosulje, moraju da ga placaju do kraja zivota. Svi oni, svi njihovi poglavnici i doglavnici na svim nivoima vlasti, medijski trovaci, razni direktori, samozvani analiticari, kriminalci i "kontroverzni biznismeni" svi koji su jednu lepu rec za njih rekli. Bukvalno nijedan ne sme da se izvuce i pobegne od odgovornosti. Svako ko pokusa da preleti, svaka stranka koja primi bilo kojeg preletaca, sve njih treba pregaziti nemilosrdno. Edited May 6, 2023 by harper 26 5
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 pa ne možeš ak47 da držiš u kući, za to se apsi 1
pt 2.0 Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa ne možeš ak47 da držiš u kući, za to se apsi znam da ništa sem vazdušne puške i pištolja ne sme da se drži u kući po zakonu. isto tako znam da svako privilegovano govno i svaki kriminalac podržan od vlasti komotno živi mimo svih zakona. potpuno namerno je prećutano sve o pukovniku blažiću od strane Vučića. pravi se slika da je Uroš Blažić neka samonikla fašistička biljka. neće biti. u dva dana dobili smo masovnog ubicu iz druge i iz prve srbije. blago nama. 7
Godfrey Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 Ma da, štiti se neki pukovničić iz sela kod Mladenovca Koga zabole za njega, ulazite u babl opet 1
Tpojka Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 20 minutes ago, pt 2.0 said: (ako već konfabuliramo, meni ovo ima više smisla od taksiste) Kad je već konfabulacija, kad bi se baš razvijalo klupko, cijenim da bi stanoviti pripadnik MUP-a u civilu odredjene noći obavlj'o pos'o taksiste.
pt 2.0 Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 1 minute ago, Godfrey said: Ma da, štiti se neki pukovničić iz sela kod Mladenovca Koga zabole za njega, ulazite u babl opet Odlično da imamo tebe van babla. Reci mi njegovo ime i prezime, gde radi i da li je umro. Sa sve linkovima. Jer, sve ove podatke za dr Vladimira Kecmanovića (ali i ex ženu dr Miljanu Kecmanović) imamo. Plus znamo gde stanuje.
3opge Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 ako je u slucaju K.K. jasna odgovornost roditelja jer radi se o 14-godisnjaku i tati, amaterskom militaristi, u slucaju ovog punoletnog polumajmuna iz Mladenovca ja zaista ne vidim kako je to njegov otac, koji ga je po svemu sudeci izbacio iz svoje kuce kriv, osim naravno ako mu nije na neki nacin pomagao ili dobavljao oruzje. 1
Popular Post Valk Posted May 6, 2023 Popular Post Posted May 6, 2023 (edited) “Pukovničić iz sela kod Mladenovca” je ono što sam napisala već, šef vojnog arhiva + kako kažu, obaveštajac. Zvanično u penziji kad se i preselio iz Beograda na porodično imanje u Duboni. Nezvanično, ta fela nikad nije u penziji. citiraću mog dobrog prijatelja koji je Dubonjac: “Ništak!” ovog momka što je bio policajac hvale do neba, ljudi koji su mu predavali u školi i svi koji su ga znali. sve suprotno od malog KOS okota. @Godfrey možda smo mi smešni da bismo imali deep state ali postoje strukture koje se mnogo više pitaju od predsednika države, pa bio to i AV. Edited May 6, 2023 by Valkyrie 7 3
Tpojka Posted May 6, 2023 Posted May 6, 2023 1 minute ago, 3opge said: koji ga je po svemu sudeci izbacio iz svoje kuce kriv Šta je ovo? Gdje je ovo pisalo?
Recommended Posts