January 5, 20251 yr 2 hours ago, Uskebasi said: Zamolio bih elenika i njegove svedoke da odjebu od mene. Imate ignor listu, pa preskočite moje postove. Hahaha leđendice, to ide u drugom smeru ali nisam toliko dokon da ti približavam koncept ignor liste. Pitaj nekog svog.
January 5, 20251 yr Još jednom se dolazuje tvrdnja da se na ppp-u nikad ne piše na temama iz svoje delatnosti, zato što forumaši (guglanjem) uvek znaju bolje. Ali śto neko reče, barem imamo diskusiju.
January 5, 20251 yr Meni je drago da sam uspeo da nasmejem veliki broj ljudi ovde. Na svaki post u reakcijama ljudi umreše od smeha.
January 5, 20251 yr 8 minutes ago, Mel said: IYO - Da li ovde ima mesta nekom poboljsanju zakona ( kao sto je komentarisano npr. ono kako se zakon oko prava na samoodbranu pogresno interpretira ili je zreo za preradjivanje)? Ako pitas za ovo delo Izazivanje opste opasnosti, onda nema previse potrebe da se bilo sta menja jer ovo delo i u teoriji i u praksi radi kako treba Problem nastaje kad imamo krivično delo teskog ubistva za koje ucinilac ne mozs da odgovara, pa se trazi način da bar neko odgovara za bilo koje krivicno delo, da bi se zadovoljila javnost.
January 5, 20251 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Još jednom se dolazuje tvrdnja da se na ppp-u nikad ne piše na temama iz svoje delatnosti, zato što forumaši (guglanjem) uvek znaju bolje. Koja je tvoja? Čisto da se pripremim i proguglam.
January 5, 20251 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Još jednom se dolazuje tvrdnja da se na ppp-u nikad ne piše na temama iz svoje delatnosti, zato što forumaši (guglanjem) uvek znaju bolje. Ali śto neko reče, barem imamo diskusiju. skupio se intelektualni krem ppp
January 5, 20251 yr Koja je ovo vrsta cinizma i neljudskosti da se gazi preko pojma pravda i podmeće pojam javnost? Ključno bi moralo da bude zadovoljenje pravde. Javnost je ovde kukavički uvedena kao razlog da bi se očuvao "integritet" onih kojima je pravo i zakon iznad pravde.
January 5, 20251 yr 1 minute ago, pbg12345 said: skupio se intelektualni krem ppp Lepo je što makar imaš introspekciju.
January 5, 20251 yr 2 minutes ago, Eleniko said: Koja je ovo vrsta cinizma i neljudskosti da se gazi preko pojma pravda i podmeće pojam javnost? Ključno bi moralo da bude zadovoljenje pravde. Javnost je ovde kukavički uvedena kao razlog da bi se očuvao "integritet" onih kojima je pravo i zakon iznad pravde. Šta bi po tebi bilo zadovoljenje pravde?
January 5, 20251 yr 33 minutes ago, Uskebasi said: Jeste preduslov. Procitaj definiciju nehata Kada je delo izvršeno sa umišljajem, on mora da obuhvata svest o postojanju ove opasnosti. kad ja laik procitam ovu recenicu, meni iz nje sledi da je delo moguce izvrsiti i (bez umisljaja) ako svest o opasnosti ne postoji ti tvrdis da nije tako. ok,ali koja je onda uopste svrha ove recenice, ako se svest podrazumeva?
January 5, 20251 yr 5 minutes ago, Filozof manijak said: Lepo je što makar imaš introspekciju. 15 godina na forumu, a nisi stigao dalje od toga da se kacis ljudima o nogavicu alal ti kurac, treba i to umeti
January 5, 20251 yr 12 minutes ago, Uskebasi said: Ako pitas za ovo delo Izazivanje opste opasnosti, onda nema previse potrebe da se bilo sta menja jer ovo delo i u teoriji i u praksi radi kako treba Problem nastaje kad imamo krivično delo teskog ubistva za koje ucinilac ne mozs da odgovara, pa se trazi način da bar neko odgovara za bilo koje krivicno delo, da bi se zadovoljila javnost. Da, to sam pitala. Hvala za misljenje.
January 5, 20251 yr 3 minutes ago, pbg12345 said: 15 godina na forumu, a nisi stigao dalje od toga da se kacis ljudima o nogavicu alal ti kurac, treba i to umeti Makar radim ono što znam. Ne pokušavam advokatima da tumačim zakone. Svaka čast na Dauning Krugeru, treba imati samopouzdanja za takav nastup. Edited January 5, 20251 yr by Filozof manijak