May 3, 20233 yr Ne mesajte stvari. Ovo nema veze sa 90tim, zadrugama i slicnim. Ovo nije neki baja koji se kurcio vec neki jadnicak koji je mentalno prso. Propust institucija - prvo sto ga niko nije lecio a drugo sto je caletov pistolj na izvolte. Kriva je porodica, skola i zdravstvo, sto mu niko nije pomogao. Na zalost i globalizacija - verovatno uticaj visenja na youtube echo chamber-ima gde za svaku ludu teoriju nadjes sagovornike.
May 3, 20233 yr Drugovi iz odeljenja učenika osumnjičenog za pucnjavu kažu da je bio tih i povučen Evakuisani učenici, među kojima su i drugovi iz odeljenja uhapšenog učenika, kažu da se radi o K. K, koga opisuju kao tihog i povučenog. Takođe navode da nije bio problematično dete. „Nije imao nikakav motiv motiv da ovo uradi“, kažu uznemirena deca.
May 3, 20233 yr Pišu da je samo u kabinetu za istoriju ubio šestoro i da je u školu ušao s 5 punih šaržera
May 3, 20233 yr I ja nailazim samo na vesti da su deca zbrinuta u Tiršovoj i da je samo jedno u kritičnom stanju... Nadam se da je to sve. Joj, kako užasno, plačem.
May 3, 20233 yr Popular Post srbija mora da gori. jebeno da gori jebeno vecheras!Sent from my RMX3710 using Tapatalk
May 3, 20233 yr Popular Post 20 minutes ago, Shan Jan said: Ne mesajte stvari. Ovo nema veze sa 90tim, zadrugama i slicnim. Ovo nije neki baja koji se kurcio vec neki jadnicak koji je mentalno prso. Propust institucija - prvo sto ga niko nije lecio a drugo sto je caletov pistolj na izvolte. Kriva je porodica, skola i zdravstvo, sto mu niko nije pomogao. Na zalost i globalizacija - verovatno uticaj visenja na youtube echo chamber-ima gde za svaku ludu teoriju nadjes sagovornike. To ce verovatno biti prvi srpski decak koji je mentalno prs'o. Meni je ovo cista radikalska retorta sistematskog ubijanja institucija i takodje sistematskog promovisanja nasilja. Jeste, niko zdrav ne ulazi u skolu sa nekoliko sarzera da puca nasumice - ali inspiraciju za ovo je mogao da dobije ovde na mnogo vise nivoa i kanala nego recimo u Shwaitzarskoj. Ono sto ce biti interesantno su reakcije drustva i prosvetnih radnika na ovo - ili ce biti "eto, desava se" ili ce biti daj da menjamo sistem. Znamo naravno sta ce biti na kraju, sistem ce ostati netaknut. Ja poslao dete jutros u skolu i eto "hvala bogu nije ta skola". A opet, dodje mi da zadavim bas nekog radikala (ne policajca, tuzitelja, sudiju, socialnog radnika) i naplatim mu za sve. Jer ovo u sustini jeste politika. Edited May 3, 20233 yr by Caligula
May 3, 20233 yr U šoku sam. Moja sestra je nekad predavala u toj školi...zamisli, pošalješ dete u školu da se obrazuje, druži i neko ga tamo ubije. Odeš na posao da predaješ deci, da radiš kao obezbeđenje i umreš...jbte, besan sam i tužan.
May 3, 20233 yr Author Quote "Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i svoje drugove. Uspešan je na takmičenjima, ima sve petice, a svi ga zovemo štreber", pričaju đaci Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.
May 3, 20233 yr 1 minute ago, Caligula said: Ono sto ce biti interesantno su reakcije drustva i prosvetnih radnika na ovo - ili ce biti "eto, desava se" ili ce biti daj da menjamo sistem. Jebote, da li stvarno misliš da bi ijedan prosvetni radnik na ovo slegnuo ramenima i rekao ''eto, dešava se''? Prosveta je godinama na ivici, nešto nisam video da ih ostatak društva podržava mnogo u štrajkovima, protestima koliko kenjaju sa pričama ''ah, ti prosvetni radnici, stalno se nešto bune, a ne rade ništa i imaju dva raspusta''.
May 3, 20233 yr 1 minute ago, gospa buba said: srbija mora da gori. jebeno da gori jebeno vecheras! Sent from my RMX3710 using Tapatalk otisla je srbija putem bez povratka kad bi bar imao tko da zapali vatru a da se nadas da ce na dobro da izadje
May 3, 20233 yr Just now, DejanMilč said: Jebote, da li stvarno misliš da bi ijedan prosvetni radnik na ovo slegnuo ramenima i rekao ''eto, dešava se''? Prosveta je godinama na ivici, nešto nisam video da ih ostatak društva podržava mnogo u štrajkovima, protestima koliko kenjaju sa pričama ''ah, ti prosvetni radnici, stalno se nešto bune, a ne rade ništa i imaju dva raspusta''. Ajde da vidimo.