May 3, 20233 yr 9 minutes ago, munze said: - više od dvoje mrtvih -nekoliko dece koja nepomično leže O jbte Samo to ne
May 3, 20233 yr 1 minute ago, munze said: - više od dvoje mrtvih -nekoliko dece koja nepomično leže O jbte jbt pročitala sam o 5 ranjenih iskreno sam se nadala da će na tome da završi
May 3, 20233 yr 2 minutes ago, munze said: - više od dvoje mrtvih -nekoliko dece koja nepomično leže O jbte Ocaj, pisu da je ubijena i nastavnica
May 3, 20233 yr Uzas, pakao. To je nekada vazilo za dobru skolu. Cerka mog kuma ide tamo, sad mi javlja da je pokupio iz skole.
May 3, 20233 yr Da li je tokom 90-tih bio neki skolski masakr? Ili je ovo bas prvi u modernoj istoriji?
May 3, 20233 yr Pa ta škola je uvek važila sa top školu. Mislim, sve i da nije, kako se kod nas drže pištolji na izvolte i odakle sve ovo? Jebo te, imamo mnogo više zajedničkog sa Amerikom nego što bi voleli priznati.
May 3, 20233 yr https://nova.rs/vesti/hronika/ubio-je-moja-dva-druga-ja-sam-legla-preko-njih-kako-bi-pomsilio-da-sam-mrtva-starvicno-svedocenje-ucenice-o-pucnjavi-u-skoli-na-vracaru/
May 3, 20233 yr Just now, Frank Pembleton said: Oćemo izgleda pun krug? Ono '90 all over again? ....shiit has hit the fan. Ovo nije bilo ni devedesetih, pucalo sa tada na ulicama, nešto se ne sećam da je bilo u školama, a tih godina sam išao u osnovnu/srednju..
May 3, 20233 yr 2 minutes ago, Kampokei said: Da li je tokom 90-tih bio neki skolski masakr? Ili je ovo bas prvi u modernoj istoriji? Ja mislim da nije nikad, ali moram da priznam citajuci o onima u USA, pitala sam se sta nas izvlaci... imamo sve preduslove, pocevsi od krimi drzave i oruzja sto kriminalnog sto lovackog na sve strane. Mislila sam da je 'samo' cuvar stradao, ovo je horor nema sta vise da se kaze.