Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted
Koliko je realan scenariio da KK-a ugrize pauk pa da dobije supermoći?
da mi daju kucu na selu da se samofinansira gajenjem paradajza anderkaver, dok opet ne kucne njegov tremutak? :dry:

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Posted
cudi me da se nijedna druga sluzba bezbednosti na svetu nije dosetila da operativne podatke prikuplja tako sto posalje cirkularni mail u skole.
pa kako izgleda u shkolama, na terenu? odaziva li se personal, kako ce to ici? unsure.gif

roditelji sumnjive dece ce sigurno zeleti da znaju :dry:

Posted
11 minutes ago, Aleksija said:

cudi me da se nijedna druga sluzba bezbednosti na svetu nije dosetila da operativne podatke prikuplja tako sto posalje cirkularni mail u skole.

Ја знам лика, председника једне од централних градских општина, коме су негде 2014 дошли из БИА званично у канцеларију да му пренесу као нешто службено. Попила се кафа и прелази се на посао - кажу, да кажете обезбеђењу да припази на лица арапске националности када улазе у зграду. Први импулс је био да се шале, међутим то је било сасвим озбиљно речено. Тако се водило рачуна о мигрантској кризи...

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

mnogo je sve to sumanuto.

mislim ubedjen sam da je u pitanju farsa u rangu kontejnera za reciklazu sa ciljem kontrole stete, al opet jebote.

sta je sledece, honorarno da zaposli snajper-babe?

• +1 3
Posted
3 minutes ago, gospa buba said:

pa kako izgleda u shkolama, na terenu? odaziva li se personal, kako ce to ici? unsure.gif

danas imala veliku guzvu, deca ko na traci dolaze, nemam uobicajeni presek stanja, ali moji obavestajni podaci govore da niko i ne pomislja na to.

zasrali su i pravice se mrtvi, nece oni to gurati.

oko 2h mi bio samo neki pandur da se predstavi, kaze da dezura kod nase skole posle podne i da pita je li sve ok. klasicne vuciceve potemkinove akcije.

ja sam se obratila sindikatu i nekim strukovnim udruzenjima, juce sam bila nekako porazena sto mi se cinilo da retko ko razume razmere pogresnosti toga. sto su uradili

danas vec vidim da se pise i reaguje.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
mnogo je sve to sumanuto.
mislim ubedjen sam da je u pitanju farsa u rangu kontejnera za reciklazu sa ciljem kontrole stete, al opet jebote.
sta je sledece, honorarno da zaposli snajper-babe?
koska oko koje se mi dalje kachimo, roditelji nenormalne dece sprechavaju normalnu decu da zavrshe shkolsku godinu, nije ni chudo shto su im deca takva, njihova deca bi sigurno upucala drugu decu, jer su nenormalna, oni ih brane sa ciljem povecanja haosa u drzavi. da njemi napakoste, eto sa chim on ima posla. zatvara shkole, deca na ulici, jel to hocete, jel to hocete?

u stvari lepo skrece paznju, nije losha igranka uopshte. samo opet ishod ne moze da se predvidi. to je problem kad keramichari i propali studenti rade drzavnu politiku.

vazna je polarizacija. bilo kako i shto vishe.

• +1 4
Posted
1 hour ago, Mos said:

Taj dokumentarac koji je gledao veče pre isto može dati odgovor sa čim se poistovetio. 

Takodje jedna od najpopularnijih Netflix-ovih serija se bavi Dzefrijem Damerom, jednim od najpoznatijih serijskih ubica u američkoj istoriji. Mozda je Kosta zamisljao slicnu seriju o sebi.

Posted
1 hour ago, Mos said:

Ne znam šta je tačno gledao ali me zanima da li se potencijalna želja da bude poznat može povezati sa sadržajem dokumentarca. 

Gledao je dokumentarac o ispovestima majki masovnih ubica - American Tragedy.

I rekao da je zamisljao svoju majku u njemu 

Posted
22 minutes ago, gospa buba said:

Sva sreća, pa kod nas ljudi nisu zlobni i pokvareni, inače bi bilo prijavljivanja iz pakosti i sličnih ružnih stvari...  

• +1 2
Posted

Ne znam da li je vec bilo price o tome na topiku, ali zanima me do kada ce tabloidi eksploatisati KK zarad klikova ili gaslightinga naroda. Voleo bih da o KK i njegovim sto stvarnim sto izmisljenim izjavama bude sto manje price (pre svega iz postovanja prema porodicama zrtava), ali strepnja mi je dublja od nade.

• Hvala 1
Posted
On 7. 5. 2023. at 9:57, Nikodije said:

...a to što šalju 1200 pandura u škole upravo je iz razloga zadovoljenja javnosti jer se to vidi i može da se snimi. 1200 psihologa ne bi moglo.

to nece nista izmeniti. Kao da bi jedan pandur u kolid aje bio uspeo da zaustavi onog bolesnika.

Posted
1 minute ago, Bogotac said:

Ne znam za vas,od kad su se desile ove tragedije,zivim,radim,al imam osecaj da mi je zivot stao.Lutam izmedju zidova i tako od dana do dana.

:sad:

Isto.. kao da mi je 80% mozga trajno zamrznuto

• +1 3
  • Tužno 1