May 9, 20233 yr 3 minutes ago, namenski said: Off i da me ne shvatis pogresno: zar zaista mislis da je gadjati drugu osobu ovako necim: onako bas, naivna zezancija pa ove naprave gore ispaljivale samotm kuglice sa bojom... A sto se timskih i ostalih taktika tice da kosarka, rukomet pa i fudbal ne mogu da posluze? jbg namenski nisu svi ljubitelji fudbala to jeste za super zezanje i safe adrenalin za ljude ne i za decu deca mogu da se podele na nemce i partizane, nema neke razlike osim sigurnosti ucenje pucanja iz vatrenog oruzja je nesto drugo
May 9, 20233 yr Nas su dok sam bio u RK Vojvodina vodili na paintball (teren je bio negde prema Futogu), odlična igra za razvijanje timskog duha i koheziju u ekipi, kao i za dobijanje solidnih modrica po leđima i slabinama. I još bolja zabava. E sad, kako takva igra utiče na psihički labilne tipove, nemam pojma jbg...
May 9, 20233 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Nas su dok sam bio u RK Vojvodina vodili na paintball (teren je bio negde prema Futogu), odlična igra za razvijanje timskog duha i koheziju u ekipi, kao i za dobijanje solidnih modrica po leđima i slabinama. I još bolja zabava. E sad, kako takva igra utiče na psihički labilne tipove, nemam pojma jbg... isto kao i svaka druga igra edit: da bude jasno, takmicarska igra Edited May 9, 20233 yr by cedo
May 9, 20233 yr učenje bilo kakvog pucanja je nepotrebno u doba kada se deca vaspitavaju. moj sin je preživeo detinjstvo iako mu nikad nisam kupio ni pištolj koji izbacuje vodu a kamoli plastične replike oružja, maskirnu odeću......... ima toliko igračaka i igara kojima se dečak može muškarčiti
May 9, 20233 yr uh, ne znam...ko se nikad nije igrao rata, partizana&nemaca (ili kiš-kiš kako se zvalo kod mene u kraju), neka prvi baci kamen plastičnu pušku Edited May 9, 20233 yr by Filozof manijak
May 9, 20233 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: uh, ne znam...ko se nikad nije igrao rata, partizana&nemaca (ioli kiš-kiš kako se zvalo kod mene u kraju), neka prvi baci kamen plastičnu pušku ne postoji lalalend u kojem se to ne igra i ne treba tamo traziti razloge za ovo sto se desilo
May 9, 20233 yr eto, ja. igrali smo se šuge, žmurke, svačega sa loptom, klikera i fote i masne fote. i, nikog ne znam iz društva (a tih godina bilo je golemo) da je skrenuo. no, to je bilo davno. đavo je došao po svoje tokom devedesetih.
May 9, 20233 yr naravno, to je i moje mišljenje, nije problem u tim igrama, niti video igricama @cedo Edited May 9, 20233 yr by Filozof manijak
May 9, 20233 yr 1 minute ago, djordje geprat said: eto, ja. igrali smo se šuge, žmurke, svačega sa loptom, klikera i fote i masne fote. i, nikog ne znam iz društva (a tih godina bilo je golemo) da je skrenuo. no, to je bilo davno. đavo je došao po svoje tokom devedesetih. mladji sam, ali partizana i nemaca se igralo ihaha pre devedesetih edit: i kauboja i indijanaca Edited May 9, 20233 yr by cedo
May 9, 20233 yr 3 hours ago, morgana said: pa upravo samo pogledamo procenat vakcinisanih A to je sigurno relevantno iz ugla Australije koja se pokazala kao jedna od najhistericnijih zemalja sa najvecim procentom debila medju stanovnistvom na svetu.
May 9, 20233 yr 2 hours ago, JohnnyD said: Velika je razlika izmedju paintballa i airsofta, dok je jedna igra sa farbama i sa igrackama od oruzjem, druga zahteva vojnu garderobu u smislu zastite od vazdusnog zrna, i obavezno zastitnu zicu preko lica da se ne povredi oko, zub, usna... To nije za decu, paintball je bezazlen kao i druge vrsta "rata" koju smo kao deca igrali. odakle ti to da je pejntbol bezazlen? zaštitna oprema je obavezna u pejntbolu, a povrede mogu da budu prilično gadne i neprijatne
May 9, 20233 yr Just now, cedo said: mladji sam, ali partizana i nemaca se igralo ihaha pre devedesetih igralo se, no u ove 4 zgrade sa zajedničkim dvorištem bilo je tako kako sam napisao. zao sam da se dogovara pesničenje onih iz sarajevske i onih iz lomine no nije nas se ticalo. bilo je i praćki i rakljica koje su pogađale gole ženske noge.