duda Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) Je li neko gledao taj iznagrađivani film sinoć na prvoj ? Nisam se nešto uključila od početka, tj. odgledala sam samo deo nisam sigurna da li je do toga (što nisam odgledala sve sa pažnjom) ili je do mene (glupa, filmski neobrazovana), ali meni je vilica, kako je film odmicao, sve više padala jel' ima smisla da krenem danas da premotavam, lepo, natenate i sa pažnjom ? ed. sad videla mosov post, pogledaću ga sa pažnjom, ipak Edited March 14, 2023 by dùda
Lancia Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 17 minutes ago, dùda said: Je li neko gledao taj iznagrađivani film sinoć na prvoj ? Nisam se nešto uključila od početka, tj. odgledala sam samo deo nisam sigurna da li je do toga (što nisam odgledala sve sa pažnjom) ili je do mene (glupa, filmski neobrazovana), ali meni je vilica, kako je film odmicao, sve više padala jel' ima smisla da krenem danas da premotavam, lepo, natenate i sa pažnjom ? ed. sad videla mosov post, pogledaću ga sa pažnjom, ipak Ja cak pet nominovanih filmova nisam odgledao do kraja + Avatar, koji jos uvek nisam imao prilike da vidim.
Amos Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 2 hours ago, dùda said: ed. sad videla mosov post, pogledaću ga sa pažnjom, ipak Ne moraš Ja sam recimo sinoć tetki preporučio da ne gleda kad smo se čuli. Jednostavno ljudi očekuju više od filma koji je dobio Oskara, a to više ovde neće dobiti ako nisu fanovi konkretnog fantasy žanra ili kung-fua. Film je odličan u jednom okviru i kad se posmatra u odnosu na druge, slične filmove. Ovako će samo biti 'sačuvaj me bože i sakloni, kako je ovo pobedilo'? 1
3opge Posted March 14, 2023 Author Posted March 14, 2023 13 hours ago, vememah said: Da bude i ovde info o 1 teškom fejlu. kakva li samo stoka radi tamo, neverovatno
Lo Zingaro Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 3 hours ago, dùda said: Je li neko gledao taj iznagrađivani film sinoć na prvoj ? Nisam se nešto uključila od početka, tj. odgledala sam samo deo nisam sigurna da li je do toga (što nisam odgledala sve sa pažnjom) ili je do mene (glupa, filmski neobrazovana), ali meni je vilica, kako je film odmicao, sve više padala jel' ima smisla da krenem danas da premotavam, lepo, natenate i sa pažnjom ? ed. sad videla mosov post, pogledaću ga sa pažnjom, ipak Brus Li "U Zmajevom Gnezdu" je "Citizen Kane" za ovo sranje. U Brusovom filmu se manje i realisticnije tuku i vise pricaju.
Locust Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Meni je dobar Everything Everywhere, ali ne mislim da je trebalo toliko da ga okite Oskarima. Nadao sam se da će Kerry Condon da dobije za sporednu žensku ulogu. Btw ''oskarovac Brendan Fraser'' mi je nekako nadrealno. Nisam gledao The Whale, ne sumnjam da je dobro odglumio, ali ja ga se sećam prvenstveno iz tupavih komedija. Kao kada bi npr. Steve Guttenberg ili Pauly Shore izronio iz naftalina i osvojio Oskara. 2
Arkadija Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) Ja sam to pokušala da gledam još pre neku nedelju, izdržala 40 minuta i odustala. Nisam ja za takve suptilnosti. Mislim na Everything.... Edited March 14, 2023 by Arkadija 1
Jimmy Kowalski Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Kad dodjes do everywhere mnogo je bolje, a all at once zakiva.. 4
3opge Posted March 14, 2023 Author Posted March 14, 2023 "Na zapadu nista novo" je trebalo da dobije bukvalno sve oskare 2
Jimmy Kowalski Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Ja bih Oskare u svim kategorijama dao za Banshees. Posto tu nema glavne zenske, to onda za Andreu.. 4
Recommended Posts