reg Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) Isto kao i mustang ne mogu da verujem da Vavilon nije ni nominovan za najbolji film i režiju. Od ovih koji su nominovani za najbolji film nisam gledao Tar i Women talking. Navijam za Top gan, a ako ne mogu da ispoštuju blokbaster Toma Kruza i vojnoindustrijski kompleks, onda za Fabelmanove ili EEAAO. Spilgerg da dobije za režiju. Pol Meskal je bio odličan u Aftersun, voleo bih da dobije, s tim što nisam gledao ovaj britanski rimejk Kurosave i Bila Naja. Nažalost verovatno će isprazne alegorije Mekdone i i Oslunda da uzmu većinu nagrada, kao i BF za glavnu ulogu u iznenađujuće lošoj ekranizaciji predstave. Voleo bih (iako pretpostavljam da ne bi ušao u 5 nominovanih) da su Rumuni kao svog kandidata istakli Metronom, jedan od najboljih filmova prošle godine. Edited February 10, 2023 by boldrock
copkillah Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 28 minutes ago, boldrock said: Isto kao i mustang ne mogu da verujem da Vavilon nije ni nominovan za najbolji film i režiju. Od ovih koji su nominovani za najbolji film pa podosta se popišao po Holivudu da bi to tek tako prošlo... 2
zmanic Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 popišao se na Holivud, ali zato uzdigao mexicance, jedva sam odgledao
Frank Pembleton Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 A ovo gore što ste pričali za Rurkija mislili ste na The Wrestler?....shiit has hit the fan. 1
Patty Lee Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 On 30.1.2023. at 23:42, Jimmy Kowalski said: Btw, neće povući nominaciju za Andreu Rajsboro. Ako ikoga zanima šta se tu uopšte desilo 👇🏻
Gojko & Stojko Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Tar je mnogo bolji film nego što sam očekivao na osnovu onoga što sam unapred video i pročitao, spolja se prenaglašava uživljavanje u ulogu i bravura Kejt Blanšet, film je daleko suptilniji od toga, ali zahteva veliku pažnju i koncentraciju jer lako mogu da se propuste bitne stvari. Ne verujem da može da dobije nagrade za film i režiju (mada bih ja voleo) jer osim neprofitabilne suptilnosti ide uz dlaku vladajućem sentimentu. SaE
I*m with the pilots Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Kako je preveden kod nas Banshees... ?
dragance Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 10 hours ago, Jimmy Kowalski said: Duhovi ostrva Dobar prevod.
Aleksija Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 On 13.2.2023. at 6:51, Gojko & Stojko said: Tar je mnogo bolji film nego što sam očekivao na osnovu onoga što sam unapred video i pročitao, spolja se prenaglašava uživljavanje u ulogu i bravura Kejt Blanšet, film je daleko suptilniji od toga, ali zahteva veliku pažnju i koncentraciju jer lako mogu da se propuste bitne stvari. Ne verujem da može da dobije nagrade za film i režiju (mada bih ja voleo) jer osim neprofitabilne suptilnosti ide uz dlaku vladajućem sentimentu. SaE pricno dobar film. kamera i celokupna estetika dosledno, a odmereno prate licnost glavne junakinje i sve promene koje se desavaju. kejt je zaista briljirala i tesko je da to ipak ne bude glavni utisak nakon gledanja. triangle mi deluje nedovrseno i inferiorno, iako ima par zabavnih momenata.
Lancia Posted February 21, 2023 Posted February 21, 2023 Odlican je Whale, jos bolji i emotivniji Fraser, parket koji skripi pod njim, samo pojacava pozorisni utisak. Sad citam da je radjen kontra po Kafkinoj prici A hunger artist. 6
mustang Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Odgledala Banshees .... Ne znam zasto je nominovan za oskara, jedan prosecan kamerni film sa losim teskstom 1
Lancia Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Ja sam prekinuo Women Talking, smorio sam se ko rezervni tocak prihvatam da je do mene, kakogod, ne bih pokusavao opet.
MocaVukotic Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 https://m.imdb.com/oscars/nominations/?ref_=ww_tp
Recommended Posts