Milošica Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 1 hour ago, Mil@n said: Bukvalno jedino za šta ću - baš ono - navijati. Mali je objasnio i neviđena je faca. Brutalan glumac. Odličan je i ovde - https://m.imdb.com/title/tt5715874/
ToniAdams Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 jel treba gledati ovaj akcijaš sa mišel jo il kako se već zove nekadašnja bond gerla i ona starija bolja iz tigra i zmaja?
ToniAdams Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 6 minutes ago, Milošica said: Brutalan glumac. Odličan je i ovde - https://m.imdb.com/title/tt5715874/ ovde nosi ceo film na nejakim plećima, bukvalno ko zidan u finalu devedesetosme
Pokojni Ruxin Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) lol za nominacije za najbolji film, ali makar je paul mescal među najboljim glumcima Edited January 26, 2023 by Pokojni Ruxin 1
Midžeta Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Jel ima sanse tunjava Misel Vilijams da dobije za glavnu zensku ili samo popunjava broj?
Locust Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Moj utisak je da su Butler i Farrell favoriti za Najboljeg glumca. Više bih voleo Farrell da dobije, odlična uloga, a i nisam ljubitelj biopic-ova... 1
ToniAdams Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 dobro makar vise nikad necemo doziveti da sejp of voter dobije za najfilm 1
Jimmy Kowalski Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 1 minute ago, Midgeta said: Jel ima sanse tunjava Misel Vilijams da dobije za glavnu zensku ili samo popunjava broj? Popunjava broj. Nije ovo njena godina. Blanchett i Yeoh se bore za statuu.. 1
Pokojni Ruxin Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 ovde se jedino za banshees i može navijati...najbolja žensku cenim uzima zasluženo blanchett, ali žao mi što je akademiji zabranjeno gledati horore pa da nominacijom bude makar prepoznata mia goth 2 1
Patty Lee Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 11 minutes ago, ToniAdams said: jel treba gledati ovaj akcijaš sa mišel jo il kako se već zove nekadašnja bond gerla i ona starija bolja iz tigra i zmaja? Mora. 11 nominacija, kako da znam da l da pizdim ako nešto umuvaju. 1
Patty Lee Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ali žao mi što je akademiji zabranjeno gledati horore pa da nominacijom bude makar prepoznata mia goth I Toni Kolet za Hereditary pre pet godina, potpuno neverovatno da nije makar nominovaba bila. 2
Midžeta Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Popunjava broj. Nije ovo njena godina. Blanchett i Yeoh se bore za statuu.. Odlicno, nadam se da nikad nece biti njena godina, nepodnosljiva je jos od slaganja usranih faca u Brokeback-u Blanchett i Yeoh su kul obe 1
*edited by mod Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 12 minutes ago, Locust said: Moj utisak je da su Butler i Farrell favoriti za Najboljeg glumca. Više bih voleo Farrell da dobije, odlična uloga, a i nisam ljubitelj biopic-ova... Voli Holivud kada se peva i glumi pa još biopic. 2
FPLS Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Ja cenim da uzimaju Fraser, Yeoh, Keoghan i Bassett.
maheem Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) Ne znam sta je Women Talking, od ostalih Banshees mi je najdrazi, makar nek dobije za najbolji film, scenario i sporednu EEAO je simpa al nedovoljno jak, Tar mi je totalni disaster, Kate u njemu je dobra al daleko od vau plus toliki hajp oko nje pa bih voleo da je zaobidje nagrada Trokut je razblaženi Ruben, daleko od lošeg filma, u ovom izboru je prilično komkurentan za nagradu a i zbog Zlatka bi mi bilo drago. Edit: idem da skinem Close, dosta ljudi ga hvale Edited January 26, 2023 by maheem 1
Recommended Posts