Popular Post Turnbull Posted February 15 Popular Post Posted February 15 (edited) 11 minutes ago, Venom said: Ne slažem se, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Na toj slici je doduše drugo pitanje: da li pravo na protest postoji, ili ne postoji. Ako postoji ok, ako ne postoji možda isto ok, ali pravila su ista za sve. A ne da neko paušalno odlučuje ovi mogu, jer se ja slažem s njima, a ovi ne mogu jer su za mene dokoličari. To je neozbiljno. Da li je to taj brat? Moja tazbina se godinama sudila s lokalnim zemljoradnicima (uglavnom voćari), npr. blokirali im pristup sopstvenom zemljištu, jer eto tako može im se. Do te mere da je cela priča i mojoj ženi dosadila, pa je to rekla i nekoj komšinici tamo, a ova joj kaže "neka i treba, ponašaju se kao da celo selo njima pripada". I pravo da ti kažem, ne izgledaju baš kao sirotinja koja jedva spaja kraj s krajem. Nemam ništa protiv, želim svima dobar život, ali ovde su protesti, jer su im ukinuli neke subvencije. Nemam ništa ni protiv subvencija, ako društvo odluči da im je to bitno, ali načelno može da se priča i o tome, zar ne? Ali to je opet ista priča kao ono gore: neko može jer mu pod fol prirodno pripada, a neko ne može. I onda nije ni čudno što su se (neki od njih) odmah ušemili s fašistima što se šetaju sa zastavama i što bi tebe proterali da im se predstaviš kupovao od njih jaja i mleko ili ne. Oni svi misle da im nešto pripada i da su jedini koji imaju pravo da nešto kažu, jer su autentični Nemci ili Srbi ili šta god. A ako nisi njihov onda si poremećeni Twitteraš. Pa, teško. Neko pravo ili postoji za sve, ili ne postoji ni za koga. Ima jos nesto. Braniti svoj neposredni interes - subvencije, profit, itd, je jedino normalno, prirodno i opravdano. Braniti bilo sta drugo - pravdu, dobrobit svih, prava manjina, ili, kao u slucaju klimatskih aktivista, pravo na buducnost ljudske vrste i buducih generacija - mora da je laz, hipokrizija, prenemaganje ili Soroseva zavera. Ovaj poznokapitalisticki cinizam se, od Trampovog vakta, prodaje za dubok uvid u sustinu stvari i "telling it like it is". Sve je laz osim sebicnosti i golog interesa i najbolji je i najiskreniji onaj koji to otvoreno i kaze (Tramp). Edited February 15 by Turnbull 11 2
JozoMujica Posted February 15 Posted February 15 (edited) 56 minutes ago, Venom said: JozoMujica u ulozi Mileta protiv Tranzicije, epizoda 342 Reveal hidden contents Dobro je, znači laže flightradar, ipak su ih sprečili da polete. Edited February 15 by JozoMujica 2 1
Shan Jan Posted February 15 Posted February 15 Realno ni ja ne bih smeo da stanem ispred aviona koji vozi Tejlor Svift. Ili bi nas ona sama pregazila ili bi dosli njeni fanovi da nas zive spale da njihova kraljica moze da prodje
JozoMujica Posted February 15 Posted February 15 Jel može jedan digest, ko je Tejlor Svift? Vidim po snimcima kojima.je zatrpan Tviter da je neka pevaljka u pitanju, ali šta je oko nje toliko bitno da zatrpavaju...? 1
JozoMujica Posted February 15 Posted February 15 (edited) 1 minute ago, Turnbull said: Ne zna Jozica ko je Tejlor Svift. Mogao bi Turnbulčić da odgovori ako zna. Ne slušam ništa snimljeno posle 2000. Edited February 15 by JozoMujica
Turnbull Posted February 15 Posted February 15 (edited) Ali pazi, nE zNa. Pokvario mu se gugl. Isto tako vrv ne zna ko su tviter nacisti cije mudrosti seje po forumu. Ne zna, jbg. Ne zna. Edited February 15 by Turnbull 1
villiem Posted February 15 Posted February 15 (edited) Arian grande i Maraiahh carru snimaju duet i zvace se: Da, I? U petak, sutra I upalim forum i Jozo napise nekome danas: da, i? A ne zna Tejlor kao e, izvinjavam se, ne znam temu, upadam padobranom Edited February 15 by villiem 2
Turnbull Posted February 15 Posted February 15 (edited) 18 minutes ago, levi said: Teylor Swift je nepogrešivi lakmus Edited February 15 by Turnbull
Lezilebovich Posted February 15 Posted February 15 20 minutes ago, levi said: Teylor Swift je nepogrešivi lakmus Za šta ?
JozoMujica Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, Turnbull said: Ali pazi, nE zNa. Pokvario mu se gugl. Isto tako vrv ne zna ko su tviter nacisti cije mudrosti seje po forumu. Ne zna, jbg. Ne zna. OK, evo ti gugl, jebo te gugl. I tako prvih par strana. Lepo pitam, primetio sam zadnjih dana da na tviteru izlaze klipovi sa njenih nastupa i pitanja tipa "šta je ovde neobično", "jeste li primetili nešto na ovom snimku" i slično. Zaista se nisam udubljivao jer niti imam volje ni vremena da se bavim američkim cecama i jecama. Što se tiče tviter nacista apsolutno me boli patka da se bavim onima koji objavljuju tvitove, ako smatram da je nešto tačno ili bitno, to prenesem, kao u slučaju ovog "tviter naciste". Da li to što je po tvom nebitnom mišljenju neko nacista ili nije na neki način uticalo da snimak sa flightradara ne bude verodostojan? Sa jedne strane se divim ljudima koji sve znaju (mislim na informacije, ne na pravo znanje), sa druge strane mi ih je žao, jer kakav to usran život moraju da vode ako stignu sve da pročitaju, preslušaju, pregledaju... 4
JozoMujica Posted February 15 Posted February 15 7 minutes ago, Turnbull said: Kako da neću ovo da slušam.
Hamlet Strašni Posted February 15 Posted February 15 7 minutes ago, Lezilebovich said: Za šta ? Za fašizam verovatno
Recommended Posts