February 3Feb 3 Sačekajte "everything must go" popuste od 90% i više; biće to za godinu dana, najviše dve, inshallah.
February 3Feb 3 Zaključani su neki topici ispod, ne znam da li je tema baš za Chatgpt, ali, postoje li neki pokreti koji su protiv ovakvog razvitka AI (bez nekih sigurnosni lh protokola, sa ogromnim uticajem na ž.sredinu, impactom na ljude itd)?Nailazio sam na pauseAI, kao i stopAI, ali sve to deluje malo i ne baš glasno.
February 3Feb 3 motion to strike with caselaw support ...."He told the court that he normally doesn't use ChatGPT and used it this time because he was caring for his dying family members.He said none of his co-counsel were aware of this use of generative AI.Court says that because "all five ... attorneys signed both documents that included these errors, and they admit that not one of them verified that the case law in those briefs actually exist ..., their conduct violates Rule 11(b)(2).Slikehttps://x.com/RobertFreundLaw/status/2018523878143000782 Edited February 3Feb 3 by vememah
February 3Feb 3 gemini je danas rastrojen, cega god da se dohvatim, slike, koda ili tekstadegradirao je za dva dana koliko koristim plussvasta
February 3Feb 3 5 hours ago, Have_Fun said:Zaključani su neki topici ispod, ne znam da li je tema baš za Chatgpt, ali, postoje li neki pokreti koji su protiv ovakvog razvitka AI (bez nekih sigurnosni lh protokola, sa ogromnim uticajem na ž.sredinu, impactom na ljude itd)?Nailazio sam na pauseAI, kao i stopAI, ali sve to deluje malo i ne baš glasno.Postoje, uglavnom u USA. Medjutim problem je sto to ne vredi. Ni jedna drzava ne zeli da zaostane u tehnoloskoj trci, tako da ce se nastaviti, bez moralnih ili bilo kojih drugih kocnica.
February 3Feb 3 2 hours ago, morgana said:gemini je danas rastrojen, cega god da se dohvatim, slike, koda ili tekstadegradirao je za dva dana koliko koristim plussvastaNaleti mu tako, bas nedvosmisleno ocigledno. Toliko da ne moze da prokljuvi sta je pogresno uradio cak ni kad mu navodim gresku nekoliko puta, na razne nacine. Koristim za slike, takodje plus.
February 3Feb 3 48 minutes ago, kipo said:Naleti mu tako, bas nedvosmisleno ocigledno. Toliko da ne moze da prokljuvi sta je pogresno uradio cak ni kad mu navodim gresku nekoliko puta, na razne nacine. Koristim za slike, takodje plus.da, bas se zakucava, kroz iteracije bude jos gori. ajd za slike je brzi od ostalih generatora, cini mi se, mada tu funkciju rijetko koristim.
February 3Feb 3 Just now, morgana said:ajd za slike je brzi od ostalih generatora, cini mi se, mada tu funkciju rijetko koristim.Brzi i neuporedivo bolji.
February 4Feb 4 11 hours ago, morgana said:gemini je danas rastrojen, cega god da se dohvatim, slike, koda ili tekstadegradirao je za dva dana koliko koristim plussvastaDesilo se i meni juče. Dotle da sam ga pitao šta mu je danas, onda se izvinio za grešku koja se nije desila.
February 4Feb 4 Mozda su preko one AI Bot drustvene mreze organizovali party, pa usput otkrili i alkohol
February 4Feb 4 Podelio koleza iz Indije:The Times of IndiaAnthropic AI: Explained: What is Anthropic's AI tool that...Tech News News: Anthropic's newly launched AI plugins have triggered what analysts are calling a 'SaaSpocalypse'—a brutal selloff that wiped out roughly $285 billion .
February 4Feb 4 https://rentahuman.ai/ai can't touch grass. you can. get paid when agents need someone in the real world.
February 4Feb 4 Ne radi link iz tri browsera na Androidu.Pogledao sam preko pretrage o kakvom sajtu je reč, ali direktno ne mogu.