Jump to content

Streaming servisi

Featured Replies

Ima li bilo kakvih konkretnihh informacija o katalogu ?

* nije da ista moze da zameni Kodi :rolleyes:

• Replies 146
  • Views 13.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prosecni Amer trosi 300 dolara mesecno na razne subscriptione (tu nisu samo streaminzi u pitanju).    Inace subscription model ima toliko prednosti u odnosu na buy once model da ce se sigurn

• Koštunicu treba obavestiti 

• Baldrick S.
    Baldrick S.

Oni balkanci koji znaju da koriste iptv i znaju da pronadju neki koji nece da se ugasi posle mesec dana skoro sigurno ne gledaju rts i pink preko istog. Oni koji ne znaju imaju prilicno povoljne paket

Sajt je krenuo, ko hoće može da dobije mesec dana besplatno ako na sledećoj adresi upiše kod "Voyosrbija" nakon što otvori nalog:

Mora se ostaviti i broj kartice, ali ništa ne skida, tj. skine 0,00 dinara.

Odmah posle u podešavanjima naloga deaktivirajte pretplatu da vam ne bi automatski naplatio sledeću pretplatu kad istekne tih mesec dana.

Ponuda je slabašna.

Istaknuti sadržaji na sajtu:

Preporučenih top 5 filmova:
2XzPekx.png

Preporučenih top 5 serija:
xb4Pi9k.jpeg

Preporučenih top 5 emisija:
wd08Y7e.jpeg

Prvih 5 prikazanih sadržaja za decu:
K2B1oor.png

Edited by vememah

Možda vredi pogledati "Dosije Jarak", prve dve epizode su o ubistvu Pukanića i privukle su dosta veliku pažnju u Hrvatskoj kad su emitovane na RTL-u.

26 minutes ago, vememah said:
Sajt je krenuo, ko hoće može da dobije mesec dana besplatno ako na sledećoj adresi upiše kod "Voyosrbija" nakon što otvori nalog:

Mora se ostaviti i broj kartice, ali ništa ne skida, tj. skine 0,00 dinara.

Odmah posle u podešavanjima naloga deaktivirajte pretplatu da vam ne bi automatski naplatio sledeću pretplatu kad istekne tih mesec dana.

Ponuda je slabašna.

Istaknuti sadržaji na sajtu:

Preporučenih top 5 filmova:
2XzPekx.png

Preporučenih top 5 serija:
xb4Pi9k.jpeg

Preporučenih top 5 emisija:
wd08Y7e.jpeg

Prvih 5 prikazanih sadržaja za decu:
K2B1oor.png

Tanko, tanko. Bez originalnog sadržaja ne vidim kako mogu da se probiju.

Za zainteresovane SkyShowtime je počeo da bude dostupan i u A1 Srbija... Meni nije preterano intereantan.

Ali sam naleteo ovih dana na tubi, koji je neko zapravo i ovde spominjao, pa sam stavio neki free VPN da probam, jerbo je samo za USA. Besplatan je, mislim da samo idu reklame, i video sam da imaju NFL pregled nedelje i neke druge linerane televizije i bogami, sada ću baš da se bavim malo vpn zezama, jer mi se gleda to.

Ameri imaju hrpu besplatnih Tubi u vlasnistvu FOXa, Freevee u vlasnistvu Amazona, Pluto TV u vlasnistvu Paramounta, kao i The Roku Channel. Cak i Plex preko VPNa nudi dosta free sadrzaja. Preporuka za sva 5 servisa, rade uz VPN servise i imaju hrpu stvarcica.

Stremio sa Real Debrid jednostavno rešava sve te zavrzlame. :)

Jel mogu žitelji Vojke da besplatno dobiju taj servis, pitam za druga :D

Ukupno tridesetak dokumentaraca je trenutno u toj sekciji video-kluba.

sL1Gwh5.jpeg

ZP68iCS.jpeg

Edited by vememah

Mozda vredno pomena za Voyo da će uskoro (kako najavljuju) dodati Mućke i Alo Alo.

Za besplatan servis preko Yettel sto da ne zbog toga.

Edited by nebula

On 4. 11. 2024. at 17:01, vememah said:

Ili samo kažeš da te zovu Voja i dobiješ besplatno 6 meseci. :lolol:
https://vojozavoyo.rs

Edited by mraki

xxnNe00.jpeg

• 2 weeks later...
On 4.11.2024. at 22:18, fusion_ said:

Stremio sa Real Debrid jednostavno rešava sve te zavrzlame. :)