Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Streaming servisi

Featured Replies

Šteta za RD, ali ima alternativa :D

• Replies 221
  • Views 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prosecni Amer trosi 300 dolara mesecno na razne subscriptione (tu nisu samo streaminzi u pitanju).    Inace subscription model ima toliko prednosti u odnosu na buy once model da ce se sigurn

• Koštunicu treba obavestiti 

• ovo je imho užasno iz puno razloga, monopolizuje se tržište, za par godina će hbomax nestati, a netflix solidno poskupeti, bioskopi će pod katanac, a svi mi ćemo umreti od hiperprodukcije prerano otka

Posted Images

drži se još uvek rd iako je u jednom trenutku na stremio sve otkazalo. šta će biti ne zna se a ima nemali broj optimističkih procena da će uspeti da se snađu.

56 minutes ago, utilitarist said:

drži se još uvek rd iako je u jednom trenutku na stremio sve otkazalo. šta će biti ne zna se a ima nemali broj optimističkih procena da će uspeti da se snađu.

Jutros mi na Kodi addonovima nije bilo ničega... 

U međuvremenu se Fen light addon apdejtao i za sada ponovo sve šljaka (doduše, RD račun mi važi tek do ponedjeljka) 

torentino radi i raduje da se pojavljuju najnovije stvari. nisam proveravao fajl hostinge, manje poznata strana rd-a je da sa njim može da skida sa rapidgatora (i scribda!) kao da imaš premium nalog. tako sam nalazio kurseve kojih inače na torentima nema. meni je neobjašnjivo da 15 godina u eu i usa nisu positovećivani sa piretarijom :huh:

• 5 weeks later...

On 9.11.2024. at 15:11, vememah said:

Počelo je.

Edited by vememah

• 1 month later...

U Švedskoj ima 4,9 miliona domaćinstava, dakle svako 7.

Takođe ima i puno balkanskih iseljenika. Koincidencija? :fantom: 

52 minutes ago, goofs said:

Takođe ima i puno balkanskih iseljenika. Koincidencija? :fantom: 

Oni balkanci koji znaju da koriste iptv i znaju da pronadju neki koji nece da se ugasi posle mesec dana skoro sigurno ne gledaju rts i pink preko istog. Oni koji ne znaju imaju prilicno povoljne pakete od 20ak evra mesecno sa gomilom programa iz cele bivse juge minus sport. Pretpostavljam da su ili sportovi u pitanju ili iptv sa dodacima prajma, netflixa i apple-a. Doslo iz dupeta u glavu da se za par placenih servisa, pomenutnih placa po 50-100 evra mesecno a za iptv sa sve lajvom 20. Piraterija rulez

GiTdhSsWYAAQtZb?format=jpg&name=large

• 4 weeks later...

Dodali Homicide: Life on the Street na Voyo, tj. svaki dan dodaju po 1 epizodu. U ovom trenutku poslednja dodata je 8. epizoda prve sezone.

D94QB6f.png

Edited by vememah

• 2 months later...

Edited by vememah

na kraju će račun za “telekomunikacije” da bude kao račun za struju + mesečna kirija

ludaci

Neće.

u-https-media-giphy-com-media-3pbw65-L7-

Derid je 16 evra za 6 meseci, mogu da ga duvaju.