October 16, 2025Oct 16 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:hvala, uplaćujem definitivno. nemam stremio app na tv-u, ali mislim da imam kodi. jel to isti đavo ili da jurim neki box za stremio?stremio je lakši za podešavanje, u smislu za stremio ti je dovoljan tutorijal od minut a za kodi od 10 minuta. ne koristim tv, ali mislim da ti je za stremio neophodan firestick ili sličan uređaj.
October 16, 2025Oct 16 49 minutes ago, Pokojni Ruxin said:hvala, uplaćujem definitivno. nemam stremio app na tv-u, ali mislim da imam kodi. jel to isti đavo ili da jurim neki box za stremio?Koji tv imaš ?Na kodi instaliraš elementum addon pa u njemu uneseš RD. Ako je taj addon aktuelan ako nije svakako mora neki addon
October 16, 2025Oct 16 neki matori lg. povezao sam rd preko umbrelle, sad cu da vidim šta dalje.ne mogu vam opisati koliko mrzim ovaj kodi, već sam se iznervirao 6 puta plex ftw
October 16, 2025Oct 16 1 minute ago, Pokojni Ruxin said:plexZar plex ne trazi licencu poslednjih meseci. Znam da je gomila presla na emby zbog toga. Barem imas alternativu.
October 16, 2025Oct 16 I ja koristim Plex za kućni server, ne traži mi nikakvo plaćanje. Ako bude tražio, platiću, odličan je.
October 16, 2025Oct 16 Ja sam plex batalio kad su ubacili neki algoritam koji blokira deljenje van "četiri zida". Ono, imas filmove na kompu, kreneš na put pa otvoriš plex i odmah ide ban. I ovi ozbiljniji koji uvaljuju servere sa datotetama su pre godinu i po prešli na emby. Dobar je plex, samo au daleki put prešli od open soursa do prijavljivanja ilegalnih stvari
October 16, 2025Oct 16 definitivno radi, još samo da vidim kako ovaj kodi podesiti da ima nekakav razuman interfejs...vidim da imaju svakakvi nekakvi buildovi, pa ću se sad zanimam malo sa timhvala svima
October 17, 2025Oct 17 otišao sam i kupio xiaomi android box već koliko danas, ovaj stremio je majka pustite pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran sam Edited October 17, 2025Oct 17 by Pokojni Ruxin
October 17, 2025Oct 17 Just now, Pokojni Ruxin said:pustite te mi pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran samOvo i meni treba na dan kad ugasim supernovu i pošaljem i mail "a sad mi sisajte kurac, crkotine smrdljive, usrana odvratna govna jebo sam vam mater svima"
October 17, 2025Oct 17 52 minutes ago, Mil@n said:Ovo i meni treba na dan kad ugasim supernovu i pošaljem i mail "a sad mi sisajte kurac, crkotine smrdljive, usrana odvratna govna jebo sam vam mater svima"Verovali ili ne koju desetinu minuta kasnije na mom fb zidu...
October 27, 2025Oct 27 On 17. 10. 2025. at 17:37, Pokojni Ruxin said:otišao sam i kupio xiaomi android box već koliko danas, ovaj stremio je majka pustite pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran samJa uzimam od ovih vec neko vrijeme : axetelevizija.com. Uglavnom gledam sportske kanale ali imaju i titlovane filmove/serije, za tu cijenu odlicno
October 27, 2025Oct 27 hvala, ali snašao sam se. direktno kod braće kineza tipa 32e za godinu dana, ima SVE. radi odlično
December 5, 2025Dec 5 6 minutes ago, vememah said:https://x.com/CultureCrave/status/1996773505090965722Ovo verovatno znači dalje propadanjie i marginalizovanje bioskopske distribucije...