Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Streaming servisi

Featured Replies

2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

hvala, uplaćujem definitivno. nemam stremio app na tv-u, ali mislim da imam kodi. jel to isti đavo ili da jurim neki box za stremio?

stremio je lakši za podešavanje, u smislu za stremio ti je dovoljan tutorijal od minut a za kodi od 10 minuta. ne koristim tv, ali mislim da ti je za stremio neophodan firestick ili sličan uređaj.

• Replies 221
  • Views 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prosecni Amer trosi 300 dolara mesecno na razne subscriptione (tu nisu samo streaminzi u pitanju).    Inace subscription model ima toliko prednosti u odnosu na buy once model da ce se sigurn

• Koštunicu treba obavestiti 

• ovo je imho užasno iz puno razloga, monopolizuje se tržište, za par godina će hbomax nestati, a netflix solidno poskupeti, bioskopi će pod katanac, a svi mi ćemo umreti od hiperprodukcije prerano otka

Posted Images

49 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

hvala, uplaćujem definitivno. nemam stremio app na tv-u, ali mislim da imam kodi. jel to isti đavo ili da jurim neki box za stremio?

Koji tv imaš ?

Na kodi instaliraš elementum addon pa u njemu uneseš RD. Ako je taj addon aktuelan ako nije svakako mora neki addon

neki matori lg. povezao sam rd preko umbrelle, sad cu da vidim šta dalje.

ne mogu vam opisati koliko mrzim ovaj kodi, već sam se iznervirao 6 puta dry plex ftw

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

plex

Zar plex ne trazi licencu poslednjih meseci. Znam da je gomila presla na emby zbog toga. Barem imas alternativu.

nem pojma, ja ga koristim regularno za lokalni striming

I ja koristim Plex za kućni server, ne traži mi nikakvo plaćanje. Ako bude tražio, platiću, odličan je.

Ja sam plex batalio kad su ubacili neki algoritam koji blokira deljenje van "četiri zida". Ono, imas filmove na kompu, kreneš na put pa otvoriš plex i odmah ide ban. I ovi ozbiljniji koji uvaljuju servere sa datotetama su pre godinu i po prešli na emby. Dobar je plex, samo au daleki put prešli od open soursa do prijavljivanja ilegalnih stvari

definitivno radi, još samo da vidim kako ovaj kodi podesiti da ima nekakav razuman interfejs...vidim da imaju svakakvi nekakvi buildovi, pa ću se sad zanimam malo sa tim

hvala svima

otišao sam i kupio xiaomi android box već koliko danas, ovaj stremio je majka lolol

pustite pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran sam

Edited by Pokojni Ruxin

Just now, Pokojni Ruxin said:

pustite te mi pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran sam

Ovo i meni treba na dan kad ugasim supernovu i pošaljem i mail "a sad mi sisajte kurac, crkotine smrdljive, usrana odvratna govna jebo sam vam mater svima"

52 minutes ago, Mil@n said:

Ovo i meni treba na dan kad ugasim supernovu i pošaljem i mail "a sad mi sisajte kurac, crkotine smrdljive, usrana odvratna govna jebo sam vam mater svima"

Verovali ili ne koju desetinu minuta kasnije na mom fb zidu...

Screenshot_20251017-182951.png

• 2 weeks later...
On 17. 10. 2025. at 17:37, Pokojni Ruxin said:

otišao sam i kupio xiaomi android box već koliko danas, ovaj stremio je majka lolol

pustite pm gde se kupuje iptv ako neko zna, da vidim još to i miran sam

Ja uzimam od ovih vec neko vrijeme : axetelevizija.com. Uglavnom gledam sportske kanale ali imaju i titlovane filmove/serije, za tu cijenu odlicno

hvala, ali snašao sam se. direktno kod braće kineza tipa 32e za godinu dana, ima SVE. radi odlično

• 1 month later...