March 13, 20232 yr sto rece reziser za onu scenu sa slogiranim konjem, nije bio vestacki konj, bio je pravi konj
March 13, 20232 yr On 13. 3. 2023. at 23:14, ToniAdams said: sto rece reziser za onu scenu sa slogiranim konjem, nije bio vestacki konj, bio je pravi konj
March 13, 20232 yr On 13. 3. 2023. at 19:18, Weenie Pooh said: Joj da, taj nesrećni jelen je bio sjajan Prvo da se poubijaju oko njega, Ellie nekako pristane da ustupi polutku u zamenu za penicilin, onda im ga ostavi celog i samo odjebe, žuri joj se. Posle ga oni donesu i samo okače o kuku, jebeš srnetinu dok ima ljudetine. (Mrtvog konja su usput negde, nije im bio potreban.) A onda Joel, posle ne znam koliko dana komiranog gladovanja i žeđovanja i borbe sa kanibalima, stiže u mesaru iii... komotno izignoriše jelena koji još visi netaknut na istom nestu. Inverzija čehovljevog jelena, od starta misliš da je jako bitan za radnju a na kraju se ispostavi da ne služi ničemu. Ignorisem pisanije jer nisam pogledao poslednju (danas bila borba dok je rucak na stolu a supruga gleda) ali da, ogresili su se o jelena. Taj prvi momenat, morala je reci - presijeci ga na pola, uzmi polovinu i odjebi u troskoku. Svi srecni i zadovoljni. Ako ih vec ne bi ubila ko zeceve, kako vremena nalazu. Ali ne, bolje da sjedimo i pricamo i cekamo da dodje citavo selo. Ali ok generalno epiyoda.
March 13, 20232 yr On 13. 3. 2023. at 23:14, ToniAdams said: sto rece reziser za onu scenu sa slogiranim konjem, nije bio vestacki konj, bio je pravi konj Bilo mu zima, pa savio nogu
March 13, 20232 yr Kaskaderi za jahanje na lažnom konju Što nisam postao holivudski glumac, pa da sedim u kamp-prikolici po ceo dan i ne radim ništa...
March 14, 20232 yr joel=stone cold killer, sa jedne strane doesnt like it, al sa druge radi upravo ono sto u vecini filmova/serija izostaje, dont leave trails behind when u have chance.. nisam pametan
March 14, 20232 yr On 13. 3. 2023. at 18:19, arheolog1981 said: Sad tek pogledao na miru, mislio sam da nema šanse da stane u 40 minuta sve što treba ali su me razuverili. Preslikane scene i dijalozi iz igre, neki jako dobri momenti koji se prvi put pojavljuju u seriji... finale za 10. Pedro i Bella maestralni, ne mogu zamisliti bolji par za ove uloge. Verujem da slede brojne nominacije za Emi i za seriju i za njih dvoje Bio sam bio iznenađen što nije bila duža epizoda. Ali rekli su/nacrtali sve što treba da znamo, nije bilo epic borbe sa zombijima u tunelu, nego Svici odmah zvekete. Ostalo je Džoel odradio efikasnije nego ja u igri, dakle svaka čast.