Jump to content

Last of Us HBO

Featured Replies

Čitala sam neki intervju sa Craig Mazinom gde kaže da je namerno izabrao glumicu koja je poznata po ulogama u komedijama jer je hteo da dočara kako obični ljudi,ako se nađu u odgovarajućim životnim okolnostima, postaju tirani. Zato mu je bilo bitno da glumi neko koga ne očekuješ u takvoj ulozi. Istu logiku je primenio i kada je kastovao Nika Ofermana. Samo što… da, i meni je Melani Linski potpuno ko pala s Marsa. 

Da je bas sporedna uloga (sestra, majka, cerka, supruga nekog od glavnih likova) bilo bi ok, ali dati (djeluje mi) vaznu ulogu u postapokalipticnoj prici prakticno polanetarnom sinonimu za komediju nije bas genijalno.

20 minutes ago, Patty Lee said:

Čitala sam neki intervju sa Craig Mazinom gde kaže da je namerno izabrao glumicu koja je poznata po ulogama u komedijama jer je hteo da dočara kako obični ljudi,ako se nađu u odgovarajućim životnim okolnostima, postaju tirani. Zato mu je bilo bitno da glumi neko koga ne očekuješ u takvoj ulozi. Istu logiku je primenio i kada je kastovao Nika Ofermana. Samo što… da, i meni je Melani Linski potpuno ko pala s Marsa. 

To je to. Momenat gde glumi samilost - paše. Scena gde glumi nemilosrdnost - lol, ne. 

• Author

Da su tako razmišljali ovi što su pravili Breaking Bad nikad ne bi kastovali glumca koji je bio najpoznatiji po Malcom in the middle. Linski je skroz OK odglumila

I Better Call Saul, Bob Odenkirk je pre te uloge isto bio poznat kao komičar. Btw, Craig Mazin je baš ta dva primera (Breaking Bad i BCS) naveo kao inspiraciju :sleep:

15 minutes ago, arheolog1981 said:

Da su tako razmišljali ovi što su pravili Breaking Bad nikad ne bi kastovali glumca koji je bio najpoznatiji po Malcom in the middle

Kranston je glumcina, karakterna gromada u BB.

Pa nije Linski poznata samo po komedijama, imala je makar podjednako zapažene uloge u Heavenly Creatures i Yellowjackets koji su sve samo ne komedije.

Svejedno, ne sviđa mi se kako je odigrala ovde i biće tragedija ako bude imala veću ulogu od Ane Torv koja je fantastična.

• Author
Pa nije Linski poznata samo po komedijama, imala je makar podjednako zapažene uloge u Heavenly Creatures i Yellowjackets koji su sve samo ne komedije.
Svejedno, ne sviđa mi se kako je odigrala ovde i biće tragedija ako bude imala veću ulogu od Ane Torv koja je fantastična.
Neće, sledeće epizoda je kraj za nju očigledno
1 hour ago, Halvard said:

Ja je samo iz Yellowjackets znam, iritantna pojavom i glasom tamo, iritantna pojavom i glasom ovamo. 

11 hours ago, omiljeni said:

brt taj njihov generator je trošio 10 litara na sat možda samo u tvojim dungeon master's guide for forgotten kingdoms ćitapima.

nemoj biti lud.

Brt razumeš se u generatore koliko i u mostogradnju.

10 hours ago, Shaq said:

nachi serija u kojoj se ljudi shape shiftuju u pecurke je prihvatljiva sve do momenta, kad kola treba da se poteraju na benzin star 20 godina, posto se tu povlaci granica o zdravom razumu..

Povukli smo granicu i ranije, kad se ispostavilo da su pečurke zarazne samo ako te ujedu (ili ti njih), da ono sa početka o sporama koje lebde kroz vazduh nije imalo veze ni sa čim.

Danas tj. sutra ujutru peta epizoda, deluje da je ova malo dinamičnija + veliki povratak gljivica:

:

Kako danas, zar nije ponedeljkom?

Ma jeste ali sad u ponedeljak je Super Bowl.

Super zdjeli ni gljivice ništa ne mogu…

A deder @Patty Lee ili bilo ko ko malo bolje konta (ili ima prednost igranja igrice iz koje je ovo nastalo),

Spoiler

što je bilo ono što klokoće & brboće ispod onog ispucalog poda u podrumu zgrade na kraju 4. epizode? ono što je komičarka-diktatorka rekla svome bradatome zamjeniku da ne podijeli sa ostalima, nego “zasad samo zapečati zgradu”?

pretpostavljam da je u pitanju Povratak & Osveta Gljivica, ali dajte mu ga po detalju, pls…