arheolog1981 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Kao veliki fan igara ovo ne propuštam Upravo je objavljeno, iznenađujući 15. januar premijera... moram priznati da je nisam očekivao pre leta sledeće godine.https://www.instagram.com/p/CkduthfOqmF/?igshid=MDJmNzVkMjY= Sent from my DN2103 using Tapatalk
*edited by mod Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: taman da završim igricu Prvu ili drugu?
Arkadija Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 The Last of Us, meni deluje obećavajuće. Vidim da su hvalospevi od strane kritike na sve strane, mada to ništa ne mora da znači, ali prva epizoda je uzbudljiva, mala je odlična, Pedro Paskal takođe. 2
mustang Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 3 minutes ago, Arkadija said: The Last of Us, meni deluje obećavajuće. Vidim da su hvalospevi od strane kritike na sve strane, mada to ništa ne mora da znači, ali prva epizoda je uzbudljiva, mala je odlična, Pedro Paskal takođe. Javi kako je posle 3 epizode, dal da krenem il ne
Arkadija Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 5 minutes ago, mustang said: Javi kako je posle 3 epizode, dal da krenem il ne Jbg, ide jedna nedeljno, načekaćemo se.
gone fishing Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 9 minutes ago, Arkadija said: The Last of Us, meni deluje obećavajuće. Vidim da su hvalospevi od strane kritike na sve strane, mada to ništa ne mora da znači, ali prva epizoda je uzbudljiva, mala je odlična, Pedro Paskal takođe. Liana mormont i oberin martel, dinamicni duo ne moze da ne valja Inace mala je 2002godiste,ovde glumi da ima 14 godina
Arkadija Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 1 minute ago, gone fishing said: Liana mormont i oberin martel, dinamicni duo ne moze da ne valja Inace mala je 2002godiste,ovde glumi da ima 14 godina Mene je prevarila, liči na derište.
gone fishing Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Nju je i proslavila uloga derista u got, zato je i dobila ovu ulogu, ima ona jos barem 5 godina da glumi tinejdzerke, osim ako se u medjuvremenu ne ostvari kao majka tada bi bilo jako tesko predstavljati je kao klinku cak i retardiranoj us puvlici koja je prihvatila da tridesetogodisnjaci glume srednjoskolce u brojnim serijama i filmovima 1
Arkadija Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 Sad sam je se setila iz GoT. Tom izgledu deteta doprinosi i to što je visoka tek 156cm, pa pored "odraslih", deluje ko da ima jedva 13 godina.
maheem Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 22 minutes ago, Arkadija said: The Last of Us, meni deluje obećavajuće. Vidim da su hvalospevi od strane kritike na sve strane, mada to ništa ne mora da znači, ali prva epizoda je uzbudljiva, mala je odlična, Pedro Paskal takođe. E to sam bukmarkovao pa ću da gledam, Netflix ćao, de si HBO sto godina. I meni se đasvi Pedro, dobar mi je svuda gde sam ga gledao.
mustang Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 17 minutes ago, Arkadija said: Jbg, ide jedna nedeljno, načekaćemo se. A jooj
ToniAdams Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 sasvim ok zasad zonbiji al od vokin deda sam naucio da netrcim pred rudu
Recommended Posts