Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

I dobro je sto ti ne da :lol: Nema nikakve cake!sve sto treba je da odes na neki "warezz" forum i da trazis to sto ti treba.Jedina caka je sto na neke forume moras i da se registrujes a to je "џ"

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted

Izgleda da sam nabasao na nešto pogrešno. Otišao sam na http://rapidshare-search-engine.com/, gde mi je pretraživač pustio brdo linkova i na jednom od njih me uputio na rapidlibrary.com, sa tom Zango zajebancijom za instaliranje. Na nekim drugim linkovima je tražio 5 dolara za 14-dnevno učlanjenje ili 40 za stalno članstvo.

Posted (edited)

Haha... Kompjuter mi ne da ni da se nakačim na warez, jerbo može sadržat opasne stvari :frust::rolf::Hail:

Edited by Quizmaster
Posted

Kod tebe nema zime pored silne opreznosti. :) Izgasi zastitu dok si na warez-u. Bar na najvecim warez forumima ona ti sigurno nije potrebna.

• 2 weeks later...
Posted

e jebi ga, opet me teraju na cekanje pri dl-u vise fajlova za redom ...

Posted
e jebi ga, opet me teraju na cekanje pri dl-u vise fajlova za redom ...
Koliko vremena cekas? Kod mene je 90 sek. za 100MB ili oko 150 za 200MB fajl. Rasturio sam se od skidanja serija i filmova, torrent sam zaboravio potpuno. I ne znam kako ogranicavaju brzinu, ide download sa ~ 300kb/s bez problema.
Posted

veceras oko 19h, terali me da cekam po 10ak minuta.mozda zato sto je bio spic ili sta vec?

Posted

Izgleda da su stvarno promenili nesto.... ili je server nesto sjeban. Znam da jutros nije bilo ovako. Download No. 1. Rapidshare je gore, dole je file factory. 52cchv.jpgPokusaj za download No.2 sa rapidshare-a... patka. ac67lv.jpgMada, opet nije lose. Za filmove postoje interchangeable linkovi, a netload je tu za serije od 350 MB. Inace netload meni ide brze od rapidshare-a... dize i do 400kb/s. Skida seriju za 10-ak minuta.

Posted
veceras oko 19h, terali me da cekam po 10ak minuta.mozda zato sto je bio spic ili sta vec?
Sad sam pokusao da skinem 2 mala fajla i pri pokusaju skidanja drugog mi je javio da moram da cekam 15 minuta kao free user. Izgleda da su opet uveli cekanje.
Posted

Meni se nekako isto 'vata. Kad nema čekanja skida mnogo sporo. Sad se čeka al mi na 512 adsl ide 50KB konstantno.

Posted

U poslednjih nekoliko dana, na RS uveliko traje "waiting" period ... izgleda da su vratili na staro :(

Posted

Kad se na Rapidu uplati premium, da li se dobija mogucnost pretrativanja fajlova ili i dalje mora da se cima po raznoraznim forumima?

Posted

Resetujte router posle svakog DL.Čekanje se svede na 100-tinak sekundi.

Posted (edited)

13 minuta cekanja posle 200mb <_< izgleda da moram ponovo na premijumSad nesto gledam 30 eura - 6 mesecii 6 000 Radip poenaKoja je fora sa poenima?

Edited by eye of the beholder
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...