Mil@n Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) pa pre ću da platim premium nego da radim na internetuBuržujčino. :DRadiš sebi ne njima. Naravno da za za takve kao što si ti imaju varijante da se kupe krediti, pa ti samo napred. Bolje da imaš "free download" na svim hostinzima nego da platiš samo jednom. ;) Edited January 26, 2012 by Glas RazumaN
Аврам Гојић Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Buržujčino. :DRadiš sebi ne njima. Naravno da za za takve kao što si ti imaju varijante da se kupe krediti, pa ti samo napred. Bolje da imaš "free download" na svim hostinzima nego da platiš samo jednom. ;)ma dobro, moja specifična download niša je praktično vraćena 6-7 godina unazad smrću filesonica, pa sada mogu samo da drugima kiselim grožđe i pljuckam sa strane.ali, just for fun, kako radi to resetovanje? i može li na Telekom ADSL modemima?
Кристофер Лумумбо Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ma dobro, moja specifična download niša je praktično vraćena 6-7 godina unazad smrću filesonica, pa sada mogu samo da drugima kiselim grožđe i pljuckam sa strane.ali, just for fun, kako radi to resetovanje? i može li na Telekom ADSL modemima?nemoj da placas to sranje, resetovanje radi savrseno preko telekom adsl modema. meni je neko pre par godina poslao fajl na pm, mogao bi da posalje i tebi.ma lik je prvo zaradjivao na ukradenim kreditnim karticama, krimos najklasicniji. jedno je borba protiv SOPA, a nesto sasvim drugo podrzavanje Kima Dotcoma da se bogati na tudjem radu. nemam nacelno nista protiv piraterije ali imam protiv toga da se ona pretvara u lukrativan biznis, i neshvatljivo mi je da Anonymous moze da podrzava takvog lika.onda nemoj da placas!
Аврам Гојић Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) pa neću, jebote, objasnio sam ti da sam platio taj filesonic jednokratno da poskidam šta mi treba i kraj. da sam pre toga video onu kućerinu Kima Dotcoma, ne bih ni to uradio. Edited January 26, 2012 by Marko M. Dabovic
jimi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) Captchatrader su lopuze. Probajte na Captchabrotherhood. Oni su na cisto kolegijalnoj bazi. Skine se programcic i u udarno vreme izbacuje novi zadatak svakih nekoliko sekundi tako da moze brzo da se nakupi kredit. Od 01-13h dobija se 10 kredita a u kontra smeni 7. resavanje kosta 10 kredita.Pogresan odgovor je -4 kredita a integrise se sa jD-om i radi kako treba.Za REKAPTCHA se upisuje samo rec koja je zamrljana, precrtana, podvucena ili samo duza.@ Dabovic: Guglaj model tvog modema + reconnection script.evo i URL za bratstvo http://ocrhood.gazcad.com/default.aspx Edited January 26, 2012 by jimi
Rick.James Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Upravo mi odbrojava 6 minuta do downloada i to prvog downloada, a ne izmedju dva... Bilo je to samo pitanje vremena...
goofs Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Je l ima neko cudnih problema sa jDownloaderom? Tipa, ubacim mu RS link a on mi kaze "File not found", a ako odem direkt kroz browser fajl je na mestu i spreman za skidanje?
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Da, dešavalo se to, ali su izbacili update pre neki dan i rešili problem...znači samo updateuj Jdownloader i trebalo bi da opet radi bez problema sa rapidom.
Lrd Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Istina, evo proradilo je posle updatea, tnx!Inače, kad sam furao premium RS imao sam njihov downloader i to je savršeno radilo posao. Bukvalno bez ijedne zamerke.
eye of the beholder Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Inače, kad sam furao premium RS imao sam njihov downloader i to je savršeno radilo posao. Bukvalno bez ijedne zamerke.Meni bez zamerke radi i na besplatnim nalozima :D
goofs Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) Je l uplacivao neko iz Srbije RapidPro i kako? Jedine metode naplate su im PayPal, telefonska naplata i neki anus od Paysafe carda <_<edit: nadjoh ovo http://www.nalozi.info/content/view/13/3/ je l neko probao to? je l radi ili je neka prevera? Edited February 17, 2012 by goofs
Moća Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Imas firme u Srbiji koje prodaju rapid naloge proguglaj malo.
ExicPL Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 https://www.rapidshare.com/#!buyrapids_reseller
Alphons Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jel još neko ima problem sa RSom ovih dana ? juče krenuo da skidam nešto od cca 350 MB, krenuo da skida ko dial-up da imam.
Recommended Posts