Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted (edited)
Kako ovo finkcionise na Telekomovim modemima HG520xy? Edited by eye of the beholder
  • 6 months later...
  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted (edited)

sve sto kazu je istina, mega rula. podrzavam ovaj retardirani spot. doduse, rapidshare je bolji u poslednje vreme zato sto vise ne odbrojavanja, a brzina je maksimalna.

Edited by kojot
Posted

Nek je spot glup koliko god [a jeste], ali lijepo je vidjeti da su i mainstream pjevaci pristali na tako nesto. Doduse, u roku od 5 minuta je Universal Music trazio da se spot skloni sa youtubea, pa se oko toga sad kolju. Cak su trazili i uklanjanje jedne epizode Tech News Today podcasta jer se u njoj pominjao spot i taj spor sa Universalom :isuse:A Megaupload je car.

Posted

Megauploud rulz, netload isto... mada je i rapid mnogo bolji od ranije. Steta je sto vecinom linkova gde se serije ili filmovi kupuju dominiraju sranja poput: fileserve, uploaded, bitshare, filesonic i ostali.

Posted
Megauploud rulz, netload isto... mada je i rapid mnogo bolji od ranije. Steta je sto vecinom linkova gde se serije ili filmovi kupuju dominiraju sranja poput: fileserve, uploaded, bitshare, filesonic i ostali.
menja se to, vraca se rapid na scenu. bili su se polakomili pa su pukli, sad su jos liberalniji nego ranije. doduse, nemam pojma kako ce sada da zarade nesto. :D
Posted (edited)

nemoj ti da se sekiraš za njihovu zaradu...zarađuju oni odlično; ponovo sam se vratio RŠ jer nema captcha-va i skida se punom brzinom, svi ostali ili izbacuju captcha ili su im brzine kao na dajlap-u ili oba!

Edited by eye of the beholder
Posted

Sad čak nastavlja i prekinuti download, ne mora da skida ispočetka (to je valjda svuda zauzeto za premium korisnike :unsure: ). Nema šta, RS od ovog njihovog preporoda rula za free usere, i to ubedljivo...pa MU, pa beskonačno praznih mesta. Ostale hostove korisitim samo u slučaju kranje nužde.

• 1 month later...
Posted

Evo pocelo je sa odbrojavanjem izmedju downloadova...Za sada nesto manje od dva minuta...

Posted

Već dva dana unazad skidam nekih 60 fajlova i nisam primetio da ima nekih razmaka...proverio, nema čekanja

Posted

Nije bilo ni kod mene, osim tog puta, pa sam to odmah prijavio ovde na forum. Verovatno je bilo prevelike guzve u tom momentu pa su me stavili na cekanje.

Posted

Vec drugi put mi odbrojava po 10 minuta pri cekanju izmedju downloada.

Posted
Vec drugi put mi odbrojava po 10 minuta pri cekanju izmedju downloada.
laugh.gif ne vredi, stare su to pičketine. sad se kod njih seli sve živo, i više nije buyers market. naravno da će da vrate pauze.
Posted (edited)

Samo se ložite da će da ostanu ova user friendly pravila kod Rapida kada im se vrati makar 20% broja korisnika koji su ih napustili. ;)Poenta je: skidaj dok traje. :DEdit: da dodam samo, ubedljivo najbolji način za download trenutno, ali koji iziskuje malo cimanja. Jdownloader + skripta za reset modema + skripta sa samounošenje captcha. Da bi se captcha sam unosio, morate da se regujete na ovaj sajt (i posle podesite neke stvari u Jdownloaderu kako bi spojili isti i vaš nalog na tom sajtu):http://www.captchatrader.com/Kada to uradite imate opciju "earn credits". Kada uđete tu, izlaze vam captcha na svakih recimo 20ak sekundi gore dole, i svaki captcha unet pravilno vam daje 7 kredita. Treba vam 10 kredita da bi skinuli jedan file preko jdownloadera, tj da bi se 1 captcha unela sama. Za pola sata (surfujete, usput učukavate) možete da nakrckate i do 500+ kredita. Lepota je što onda niste ograničeni na host, već samo tovariš šta god ti od linkova padne pod ruku sa bilo kog hosta.

Edited by Glas RazumaN
Posted
laugh.gif pa pre ću da platim premium nego da radim na internetu
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...