Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

3 minutes ago, Heaviside said:

Vezano doktora Čovića, ne znam koliko je do njega što se odlaska Radonje i Kaline tiče. Pogotovu mi je za Kalinu nezamislivo da nije hteo da ga zadrži. Mislim da su pare stigle prekasno, a oni su u međuvremenu našli nove klubove. 

To su ti dva glavna čoveka koji ti čitav tim čine konkurentnim, to je prvo što obezbediš, onda sve ostalo.

Da smo imali večeras Kalinića umesto vildoze, nedovića i petruševa, a ostatak tima da bude identičan, uzeli bi titulu.

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Posted

Kakav korektna izjava Ivanovica. Normalan covek jbt

• +1 6
Posted

kakav korektan prenos dodele pehara iz arene

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

To su ti dva glavna čoveka koji ti čitav tim čine konkurentnim, to je prvo što obezbediš, onda sve ostalo.

Da smo imali večeras Kalinića umesto vildoze, nedovića i petruševa, a ostatak tima da bude identičan, uzeli bi titulu.

Slažem se sve samo mislim da nije uspeo da na vreme obezbedi to što treba da oni ostanu, a ne da nije bio svestan koliko je to bitno. Al nebitno, sve i da sam u pravu za njih dvojicu očajan posao je odrađen letos, pa onda blamaža da Kampacom.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Papovac said:

kakav korektan prenos dodele pehara iz arene

A debili jbg, sta ti Ivanovic kriv :)

• +1 1
Posted
Just now, MeanM@ said:

A debili jbg, sta ti Ivanovic kriv :)

ma sve ok, ali ovo je ozbiljno ludilo

• +1 1
Posted

Voditelj brzo vadi ruke na sto, kao da se dirao po jajima

• Haha 2
Posted

Ovaj smenjuje Ivanovića u lajvu...

....shiit has hit the fan.

Posted

Sa tvitera

Vildosa u Panatinaikosu, Dobric (i Alimpijevic) u Virtusu, Markovic zavrsio karijeru.

Posted

Kalina je zver od igrača, nema sumnje, al baš bih se razočarao da se opet vrati u brlog posle svega. 

Posted

Kako smo izgubili pored podrške od žvalje? 😭

Posted
1 hour ago, Heaviside said:

Biće čistka sigurno. Samo je pitanje koliko para će biti za zamene. Martin, Bentil, Kampaco, Holand, Ivanović, Kuzmić, Raduljica, Marković sigurno idu. Čudo bi bilo da jedan od njih ostane. Vildoza, Dobrić i Mitrović možda idu. 

Lazarevic,Lazic, Nedovic i verovatno Mitrovic su igraci koji nam ostaju, uz povratak Topica. Ostali su verovatno vec bivsi, sto jer ce biti najureni, sto jer su nasli bolji angazman.

• +1 1
Posted

Nisu zasluzili titulu, ali su zasluzili postovanje svojim ponasanjem kroz ovu tenzicnu seriju. Drago mi je da su bar tim segmentom nasi igraci bili iznad rivalskih, nasih i njihovih navijaca, kao i uprava klubova ( narocito ovog naseg kepeca iz Zeleznika ). 

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...