Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2022/23

Ros

Recommended Posts

Posted

Dobro, ipak su nam otišli četvorica glavnih igrača i trener i to iznenada, nakon signala da će ostati, dok našem konkurentu nije otišao niko već su doveli dva pojačanja od koga smo jedno mi već videli u našem dresu.

Ja sam već pisao da mislim da ćemo imati solidan sastav, igrati Evroligu i sve to, ali ne bih se složio sa Simonom da je odlazak svih glavnih igrača i trenera posle ovakve sezone business as usual. Navikli smo na ABA titule i u tom smislu itekako ima razloga za brigu. U ovom trenutku je Partizan veliki favorit.

• +1 1
Posted

Naravno da ništa ovo nije normalno, ovo je tipična Ćokijeva agenda kad ga se pritera uza zid. Tim se raspao, a on i glasnogovornik Simon guslaju kako je Zvezda veća od svakog pojedinca i kako će na žalost mnogih opstati ili napredovati.

Jedino što ne smeju je da pokažu prstom u odgovorne jer jbg, nije Zvezda jedino što Ćoki ima na talonu, nego se istresa na sirotom Radonji.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
35 minutes ago, Joe D said:

objasnjenje je jos prostije - navijaci su placipicke. i svake godine je sve gore. da li treba da podsecam da smo potpuno isto naricanje slusali prosle godine u ovo vreme?

i onda pukla bomba da kalinic dolaze i svet je opet bio roze

Posted

Nijedan klub ne treba da ima državne pare, pogotovo u ovakvim sirotinjskim državama, jebe mi se za zabavu masa, time im se samo skreće pažnja sa toga koliko je situacija loša. Sipanje u klubove i pravljenje od njih vještački konkurentnih evropskih veličina je bukvalno jedna od taktika za zamazivanje očiju poput analitičara na Pinku i priča o GDP. Nikakva ili minimalna korist, a šteta od tih klubova je užasna, samo pođimo od toga kakve maloumnike pod šifrom "zanimanje navijač" prave i regrutuju za potrebe SNS ili čuvenih "slika koje šaljemo u svijet" kao nedavno okončano finale ABA.

• +1 6
  • Hvala 1
Posted

Najviše bih voleo da vidim Topa na mestu trenera. Ljudina i po.

• +1 1
Posted

Mogu misliti kakvog pacera će dovesti za trenera. Onda će ga najuriti na zimu i dovesti nekog Šakotu ili sličnog da gasi požar.Jedino prijatno iznenađenje bi mi bio neki stranac ali mislim da od toga nema ništa . Sve u svemu očekujem jednu mučnu sezonu i raspad po svemu vidjenom u ovih par nedelja posle osvojene titule.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Ma ja mislim da on hoće da dovede dobrog trenera ali ne može. Zadržao bi Radonju da nije tako. Neće trener sa rejtingom da dođe u klub koji je dominirao ABA ligom i da on bude taj koji će da izgubi titulu i bude među najlošijim timovima Evrolige. Na kraju sezone razlaz, reputacija opala i zbog rezultata i zbog toga što je pristao da radi za relativno male pare. 

Posted

Maxbet najavljuje kopernikanski obrt u liku Zorana Lukića, selektora Rusije. Ne znam ni kako čovek izgleda, a stigao do tih visina. 

Posted

Endemska biljka u Nižnjem Novgorodu. Jedno 15 godina radi tamo.

Posted

Mogao bi da povede nekog sa sobom, neku iskopinu ispod radara, recimo Alekseja Viktoroviča.

Posted

kalina u barsi skoro gotova stvar

• radisa locked this topic
  • radisa unlocked this topic
Posted

Upražnjeno mesto trenera Crvene zvezde trenutno je najprivlačnije u Evropi, a Nebojša Čović je poslednjih dana najtraženiji.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...