March 15, 20242 yr 2 minutes ago, Azdaja said: I epizoda sa Šukijem Aka Bruno Šundovim ubija! Da, onaj finiš epizode gde priča kako mu je umrla žena prošle godine i kako nema pravo da mu bude teško jer je stub za dvoje dece koje odgaja je baš bio jeben. Real talk, nešto što je još bilo samo u Novicinoj epizodi.
March 15, 20242 yr 1 hour ago, goofs said: https://youtu.be/LvWIEM93V-o?si=6OUTzTMDKYlJHPSw Darko kod Jao Mila (ne znam što ne radi embed), baš dobra epizoda, preporučio bih svakom tinejdžeru i mladom sportisti u nastajanju Tata koji gleda motorne testere 3 sata po Home Depot, a ova volina šeta sa njim umesto da odmara
March 15, 20242 yr Author 6 hours ago, goofs said: https://youtu.be/LvWIEM93V-o?si=6OUTzTMDKYlJHPSw Darko kod Jao Mila (ne znam što ne radi embed), baš dobra epizoda, preporučio bih svakom tinejdžeru i mladom sportisti u nastajanju žali bože protraćenog talenta
March 16, 20242 yr On 15. 3. 2024. at 19:19, John Coltrane said: Tata koji gleda motorne testere 3 sata po Home Depot, a ova volina šeta sa njim umesto da odmara Mnogo jak momenat je što jedno 10 minuta naklapa o Žocu i onoj konferenciji 2005, kako iz njegove perspektive nije trebalo tako, znalo se da neki igrači ne mogu sa nekim drugima... Onda na kraju, poslednje Milovo pitanje je top5 najboljih domaćih sa kojima je igrao u karijeri, prva dva imena ispaljuje Rakočević i Jarić Mile umire od smeha, a ovaj se pravi lud.
March 17, 20242 yr Gledao sam Darka i nije mi bilo baš jasno ko ga je i kako na početku karijere zezno za lovu,kako sam razumeo kad je potpisivao ugovor sa Hemofarmom A trebalo je Mile da ga pita kako mu je tekla boks kik boks karijera
March 17, 20242 yr Verovatno Babić, prez Hemofarma. Koliko sam razumeo, potpisao je profesionalni ugovor sa izlaznom NBA klauzulom od 3 miliona, što je poprilična cifra, i tada bila i danas je. Veći deo tog novca je on platio iz svog džepa nakon što se opario u NBA.
March 17, 20242 yr Meni je žao Darka. Godinama priča jedno te isto, vidi se da pati zbog toga što nije iskoristio talenat, nego je pojio istetovirane četnike na poselima Baje Malog Knindže, dozvolio da ga vodaju pijanog ko cirkusku mečku i da mu se smeju degenerici koji su mu uzeli ko zna koliko para na nevraćene zajmove i lažnu pomoć oko voća, zidanja i koječega drugog. Ovaj klip daje dosta bolji uvid u njegovu karijeru i život od svih njegovih gostovanja: https://www.youtube.com/watch?v=8dhSzCqXSbM
March 17, 20242 yr Zašto ti ga je žao? Sa takvim podeljenim kartama, pijanim ujakom primitivcem, koji ih redom šikanira, i ovakvim temperamentom, teško da je mogao bolje da prođe. Zapravo, takvi uglavnom završe u nekakvoj delikvenciji ili u najmanju ruku ih pojedu poroci. Od prvog intervjua je interesantno da je njegov dominantan osećaj spram minulog života, upravo to da je imao sreće, Bog ga pogledao, etc., a ne lament nad protraćenim talentom i lovom. Rekao bih da mu današnji check point da ostatak života provede lagodno i dostojanstveno, više ohrabrujuć nego i onaj na dan drafta. Sad, što je njegova sreća na vašaru sa Vendi i u manastirima, a ne pank festivalu, filharmoniji i letovanju na Sardiniji, nije za žaljenje.
March 17, 20242 yr Zato što će zauvek biti posmatran kao najgori pik u istoriji NBA, a to nikakve pare ne mogu da nadomeste. Da, imao je sreće jer nije propao, iako je bio budala, ali njega je očigledno sramota toga što je bio budala i stidi se svojih postupaka. U podeljene karte spada i taj talenat koji je imao, ne samo pijani majčin ujak.
March 17, 20242 yr Author 7 minutes ago, napadaj said: U podeljene karte spada i taj talenat koji je imao, ne samo pijani majčin ujak. + nestvarne fizikalije 213, levoruk, sjajna motorika
March 17, 20242 yr 58 minutes ago, napadaj said: Ovaj klip daje dosta bolji uvid u njegovu karijeru i život od svih njegovih gostovanja: https://www.youtube.com/watch?v=8dhSzCqXSbM Jbt uzeo sad ovo da poslušam. Kaže javio da je trejdovan u Boston, a taman se namestili u Minesoti. On nije imao vremena puno, rentirao neku kuću na brzaka. Došla tamo sa decom, ono nema ni kreveta. Ima auto u garaži, karticu, ali ne zna gde da kupi krevet. Ali ajde kaže, izdržala dva-tri dana, deca spavala u otvorenim koferima. Pa jbt lebac ima nešto što se zove hotel. Dobro nije kupio kuću u Bostonu.
March 17, 20242 yr Ma dobro je prošao Darko. Ne verujem da je generalno toliko nezadovoljan koliko izbija iz njega taj strašno jak Rak koji nekad realno nezadovoljstvo ume da pojača prema spolja. Ukoliko izvede klince na pravi put, a za sad bar sa strane i iz nekih priča(ne njegovih) deluje tako, super je sve ispalo.