June 29Jun 29 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:jel priča kako je nosio sns glasove u rik💩Je li pricao zasto je batalio posao zamenika SNS "gradonacelnika" Sapca i zasto je zbrisao? Edited June 29Jun 29 by ficfiric
June 29Jun 29 Bogte koliko mi je naporan deliveri ovih južnjaka, ovo šoto voće i zastajkivanje, žao mi s vremena na vrijeme dođe što to ne mogu da slušam jer eto nekad provuku vrlo dobru foru poput one "lako gi obradiš, čekam tebe da ostvarim jedan davni san" ali ja baš dobijam trnce neprijatnosti na ovo kreveljenje i umiranje od smijeha na svaku rečenicu, ubijte me, neka sam jedini na svijet, ne mogu pa ne mogu. Edited June 29Jun 29 by James Marshall
June 29Jun 29 bas me macvan razocarao. tako da se prospe. imao sam utisak da je posten lik. jel on oprostio nama deo duga ili tak nekak?isto paspalj. doziveo je da mu pevaju uzmi sendvic paspalje. ima tih kosarkasa koji vaze da su " pametni" i sl i onda se ovako zajebu. npr od rebrace ili tomasevica 🤮 nista neocekivano da budu caci. iznenadio bi me pedja drobnjak
June 29Jun 29 1 hour ago, James Marshall said:Bogte koliko mi je naporan deliveri ovih južnjaka, ovo šoto voće i zastajkivanje, žao mi s vremena na vrijeme dođe što to ne mogu da slušam jer eto nekad provuku vrlo dobru foru poput one "lako gi obradiš, čekam tebe da ostvarim jedan davni san" ali ja baš dobijam trnce neprijatnosti na ovo kreveljenje i umiranje od smijeha na svaku rečenicu, ubijte me, neka sam jedini na svijet, ne mogu pa ne mogu.Ja sam ranije mogla samo shortse da ispratim jer su me isto smarali kad se smeju na interne fore i što ne puštaju kad se nečeg uhvate.Vremenom sam se navikla pa pažljivo slušam šta pričaju i o samoj košarci, utakmicama, igračima, uopšte tom svetu, i veruj da nisu slučajno ovoliko gledani i slušani + što im velike face dolaze u goste, sarađuju sa EL itd.Leskovački dijalekat mi ni najmanje ne smeta, sve je to bogatstvo jezika i služi mi kao comic relief.
June 29Jun 29 15 minutes ago, Valk said:Leskovački dijalekat mi ni najmanje ne smeta, sve je to bogatstvo jezika i služi mi kao comic relief.Svašta, pa more biti samo plus.
June 29Jun 29 5 hours ago, bradilko said:isto paspalj. doziveo je da mu pevaju uzmi sendvic paspalje.mogli su onda i zeljku da pevaju, njegov sendvic je bio mnogo veci
June 30Jun 30 Sećam se Mačvana i pre nego što je postao senior, bio je stariji lik, trenirao sam basket tad i svi su pričali da je falsifikovao papire i da nije 1989. godište nego da ima više godina nego što kaže. Tako da, sasvim moguće da je prevarant od malih nogu pa ne čudi gde je završio.Da li su to tračevi ili ne, ne znam, ipak nekako svi ti ljudi o kojima su se pričale takve priče baš rano završe karijeru. Mačvan je imao nepunu 31. godinu. Bar kaže da je toliko imao.Za Dejana Muslija se isto pričalo još od mlađih kategorija i završio je karijeru sa 29 godina.
June 30Jun 30 Lol, falsifikovani papiri a ovamo bio reprezentativac i igrao u Fibinim takmičenjima sa falsifikovanim papirima Šta sve čovek može ovde pročitati
June 30Jun 30 Naravno, to su čaršijske priče bez ikakvih dokaza, ali da, moguće je i naravno da se dešavalo. Možemo da ostavimo Mačvana i Muslija po strani, šta je tu toliko smešno? Obraduj nas i reci nam da se i mi smejemo. Ima toga koliko hoćeš u sportu i igrali su i na većim takmičenjima od Fibinim.To nisu teorije zavere to su stvari koje se činjenično dešavaju u svetu profesionalnog sporta.
June 30Jun 30 upravo to što si napisao - čaršijske priče bez ikakvog dokaza.Ili u prevodu, lupetanje 1/1.Taj Mačvan je igrao na svetskim i evropskim prvenstvima u mlađim kategorijama i kao senior. Da li misliš da bi to mogao sa falsifikovanim papirima?To znači da mu je falsifikovana i lična karta i pasoš, i jmbg. Aj malo uključi mozak pre nego što bupneš takve nebuloze.
June 30Jun 30 21 minutes ago, Filozof manijak said:upravo to što si napisao - čaršijske priče bez ikakvog dokaza.Ili u prevodu, lupetanje 1/1.Taj Mačvan je igrao na svetskim i evropskim prvenstvima u mlađim kategorijama i kao senior. Da li misliš da bi to mogao sa falsifikovanim papirima?To znači da mu je falsifikovana i lična karta i pasoš, i jmbg.Aj malo uključi mozak pre nego što bupneš takve nebuloze.Pa da, to se radi, sve se falsifikuje i takvih primera u svetu sporta imaš koliko hoćeš, nisu to nikakve teorije zavere. Naročito u ćaci državama poput naše se to odradi sve lako. Kad smo kod ćacija, sa tim ćaci rečnikom me zaobiđi, pričali smo već više puta na tu temu. No, dobro, jače od tebe te je ovo poslednji put da smo nešto komunicirali.