8 hours ago8 hr 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Verovatno. Kada neko iznenada umre, a bio zdrav, uglavnom je infarkt.Kaže Sonics da ne može da veruje, juče su pričali najnormalnije. Baš šteta, verujem da je trpeo veliki stres u poslednje vreme, kao i svako na koga Sauron usmeri svoje oko.
8 hours ago8 hr Auf kakva katastrofa od vesti. Mlad čovek, prijatan, pozitivan, stručan, odmeren...Mnogo mi je žao.
8 hours ago8 hr auuuu brate, kakva tragedijapočivaj u miru, edine, niko kome je košarka pri srcu te neće zaboraviti.
8 hours ago8 hr Pakao, sreo sam ga pre neki dan. Veliki gotivac i vanserijski ljubitelj košarke. Neka mu je laka zemlja.
8 hours ago8 hr Popular Post Tuga, baš tuga, mnogo sam ga zgotivio poslednjih godina, njegovi podkasti su jedni od retkih koje redovno pratim, baš je bio zaljubljenik u basket i davao sebe za to. I dodatno pizdim jer su ga ova ćaci-govna najurila sa Arene, ne želim ni da razmišljam o tome koliko je to doprinelo ovakvom epilogu.Onaj klip kad on i Kole prenose Kecmanovu trojku gledam jednom mesečno, kad mi treba malo razonode. Ne znam da li bi mogao ikako da bude bolji da je neko drugi to prenosio, ne verujem.Nek mu je laka zemlja. Sa parkinga.
8 hours ago8 hr 8 minutes ago, Valk said:Topik neću da otvaram danas, iz pijeteta prema Edinu.Mlad covek i odlican komentator. U moru bezveznjakovica bas se isticao.Sok.Prerano je otisao.A posto ne znam gde je tema prebacite ovo na odogvarajucu temu.
8 hours ago8 hr 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:tuga. baš sam voleo da ga slušam, i u prenosu i u udvajanju i x&opokoj mu dobroj dušiemeđu kolegama ćemo ga uvek citirati(kad neko traži neku glupost) “kome treba ročesti”koletovo: vreme nije isteklo, vreme nije isteklo, pa edinovo: ideeeee, ideeeeeee... će se pamtiti decenijama.
8 hours ago8 hr Popular Post Ne mogu sebi da dodjem.Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.
8 hours ago8 hr 59 minutes ago, FPLS said:Učinilo mi se da je naglo smršao u poslednje vreme, ali nije mi ni na kraj pameti bio neki zdravstveni problem.Preksinoc gledao njega i Milosa, za veceras planirao novo izdanje koje su sinoc izbacili.Takodje primetio da je smrsao, bas komentarisao sa drugarima...mozda i nema nikakve veze jedno sa drugim..Pretuzan sam od kada sam procitao vest, cesce sam slusao njegov glas, pa i gledao ga, nego li neke clanove blize familije... Edited 8 hours ago8 hr by Segundo