Covekizstruke Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 2 hours ago, Constantin said: Vujadinović, Pavlov, Kovačević, Stanković i Kasalica...pod znakom ? su Mitrović i Škrbić. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ko kaže da je Škrbić pod ? Dečko se još nije ni oporavio od povrede Link to comment
RealNIš Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/132493/delimedjac-u-septemvriju-dimic-u-nisu Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Sutra zrijeb: https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/nestrpljenje-raste-radnicki-i-cukaricki-dobijaju-prve-rivale-u-evropi-468368 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Mozda da ipak pozelim Kasalicu ??? 1 Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 9 hours ago, Covekizstruke said: Ko kaže da je Škrbić pod ? Dečko se još nije ni oporavio od povrede Postoje zainteresovani klubovi za Mitrovića i Škrbića.... Postoje igrači koji nisu produžili ugovore ili im ističu... Postoje igrači koji smatraju da su zaslužili da imaju "bolje" ugovore od trenutnih... 1 Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 2 hours ago, RealNIš said: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/132493/delimedjac-u-septemvriju-dimic-u-nisu Još jedan "napadač" koji u ukupnom učinku ima više žutih kartona nego postignutih golova.....pa dobro. Uskoro će 30. rodjendan...ispunjava uslov. 2 Link to comment
Gradina Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Ja ću da ćutim kao da ništa ne znam Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 5 minutes ago, Gradina said: Ja ću da ćutim kao da ništa ne znam Aj ti...samo zajebavaš......šta smo rekli za one koji znaju, al ne smeju da kažu.......nego reče neko u komentarima na stranici (nezvaničnoj) da se ipak pregovara sa Saletom Marjanovićem...zna li se šta...pitam za drugara. Link to comment
artemis1 Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 RADNO NA ČAIRU Radnički doveo tri pojačanja za Evropu - MaxBet Sport 1 1 Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 2 minutes ago, artemis1 said: RADNO NA ČAIRU Radnički doveo tri pojačanja za Evropu - MaxBet Sport Bravo brate Artemije....obradovao si me.... Ko zna više o ovom Petrovu ? Link to comment
RealNIš Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 1 hour ago, Constantin said: Još jedan "napadač" koji u ukupnom učinku ima više žutih kartona nego postignutih golova.....pa dobro. Uskoro će 30. rodjendan...ispunjava uslov. Mada, ne mora to ništa da znači! Starleta kad je dolazio kod nas bio je sa katastrofalnom statistikom, a nije bio loš posle! Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 1 minute ago, RealNIš said: Mada, ne mora to ništa da znači! Starleta kad je dolazio kod nas bio je sa katastrofalnom statistikom, a nije bio loš posle! Ja mislim da je to do vode...ova naša niška voda lekovita. Ljudi ne moraju da idu ni u Mokru, kod Palanku,ni u Tumane....izdeu jednu pljesku kod Lafa ili Caricu, popiju jedan klaker i umiju se s nišku vodu....i to je to. Kofg sve mi nismo vratili u život...Hasku, Pavkova, Starletu, Škuntelara...pa čak i Hadžibulić Zvezdi kad dao gol nije morao da podripuje....tras, gol. Sigurno sam nekog zaboravio... 1 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 (edited) Petrov bio kod nas... Nije se mnogo zadrzao pre oko tri godine mozda koju god vise. Bio na probu. Inace ja sam mislio da ce odskoci kao Skuntelar. Mislim da ima materijala i da je bio mnogo veci talenat od Stulica. Edited June 14, 2022 by MaErAkLoIJA 1 Link to comment
Constantin Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 26 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Petrov bio kod nas... Nije se mnogo zadrzao pre oko tri godine mozda koju god vise. Bio na probu. Inace ja sam mislio da ce odskoci kao Skuntelar. Mislim da ima materijala i da je bio mnogo veci talenat od Stulica. Tačno....kod Rastavca...? Link to comment
Recommended Posts