Gradina Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 28 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Kad mu istekao ugovor Lalat ga je hteo u Radnicki a on otisao u Napredak za manju platu... Lalatove reci... Mare znaš li ti one narodne 1.Bolje vrabac u ruci nego golub na grani 2.Od lošeg dužnika i dzak slame dosta Tako ti je to i ne veruj mnogo zvaničnom pisanju ,,tako mi krsta" NE POSTOJI IGRAČ KOJEG NISU ZAVRNULI ZA PAR MESECI (3-6) PLATE Link to comment
Constantin Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Kad mu istekao ugovor Lalat ga je hteo u Radnicki a on otisao u Napredak za manju platu... Lalatove reci...Jede meke kruške Lala...da ne ukalja " nečiji" obraz Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 8 hours ago, Constantin said: Jede meke kruške Lala...da ne ukalja " nečiji" obraz Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Znaci jede i Vujadinovic?!?!?! Rece covek da mu bilo super u Nisu 😁 Link to comment
Constantin Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Znaci jede i Vujadinovic?!?!?! Rece covek da mu bilo super u Nisu [emoji16]Ne razumem ovaj tvoj "logički niz"...i ova tvoja uslovna logika, pa je nešto posebno ne bih ni komentarisao. Osim, pošto se lično izahvaljivao Tončevu i Propadalu, daBogda ostali zauvek u Nišu dok ne zaseru sve što mogu i pto još nisu usrali....ako ima šta.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 15 minutes ago, Constantin said: Ne razumem ovaj tvoj "logički niz"...i ova tvoja uslovna logika, pa je nešto posebno ne bih ni komentarisao. Osim, pošto se lično izahvaljivao Tončevu i Propadalu, daBogda ostali zauvek u Nišu dok ne zaseru sve što mogu i pto još nisu usrali....ako ima šta. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Pored ostalog je izjavio: "Ovo je zdrava sredina, kako za iskusne igrače, tako i za razvoj talentovanih mladih igrača i svakom bih preporučio da svoju karijeru usmeri ka Nišu." Ili ga grize savest sto nas je napustio pa preuvelicava ili ipak ne zakidaju toliki broj plata ?!?!?! Za 6 plata bi pojedinci posedali na travu 😁 Link to comment
Constantin Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Vujadinović je iz praktičnih razloga otišao iz Niša, da bude s porodicom,. a karijera mu je na samom kraju. Kao i što je Todorovski izabrao da igra u nekom klubu nižeg ranga, da bi bio kući. S tim, što je Vujadinović uz odličan CV naplatio i dobru igru kod nas i em je otišao kući, otišao je u stabilniji, u ovom momentu, tim. Verujem i za više para.E sad, svako od njih je pojedinačan slučaj...me mora da znači ako su bili fer sa Vujadinom da su samim tim sa svim igračima fer... Djurička su već jednom razvlačili po sportskim i navijačkim portalima, isti ljudi koji i sad kreiraju politiku u klubu.Ako neko ko do sad nije bio svestan, valjda je konačno ukapirao da smo i da ćemo biti tipičan selski klub, dok ga vode selci, drugačije ne može...džabe Evrope i sl ....cipela bečka, al noga seljačaka.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 8 minutes ago, Constantin said: Vujadinović je iz praktičnih razloga otišao iz Niša, da bude s porodicom,. a karijera mu je na samom kraju. Kao i što je Todorovski izabrao da igra u nekom klubu nižeg ranga, da bi bio kući. S tim, što je Vujadinović uz odličan CV naplatio i dobru igru kod nas i em je otišao kući, otišao je u stabilniji, u ovom momentu, tim. Verujem i za više para. E sad, svako od njih je pojedinačan slučaj...me mora da znači ako su bili fer sa Vujadinom da su samim tim sa svim igračima fer... Djurička su već jednom razvlačili po sportskim i navijačkim portalima, isti ljudi koji i sad kreiraju politiku u klubu. Ako neko ko do sad nije bio svestan, valjda je konačno ukapirao da smo i da ćemo biti tipičan selski klub, dok ga vode selci, drugačije ne može...džabe Evrope i sl ....cipela bečka, al noga seljačaka.... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ja sam svestan samo me interesuje da saznam vise. Neko kaze ovako,neko onako pa iz tih razloga i pitam i uporedjujem izjave? Nego vreme je za neko pojacanje ?!?!?! Link to comment
Gradina Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 1 hour ago, Constantin said: Ne razumem ovaj tvoj "logički niz"...i ova tvoja uslovna logika, pa je nešto posebno ne bih ni komentarisao. Osim, pošto se lično izahvaljivao Tončevu i Propadalu, daBogda ostali zauvek u Nišu dok ne zaseru sve što mogu i pto još nisu usrali....ako ima šta. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Veoma veoma dobro si napisao , pitanje je ko to razume. Mare ne kapira da svako ko ode ima obavezu da ih u novinama hvali, tj da ćuti da ne demantuje napisano , iako to nije rekao. Drugim rečima pisac texta po nalogu istih hvaljenih piš.e kiti hvali koliko su mu platili . Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 12, 2022 Author Share Posted June 12, 2022 1 hour ago, Gradina said: Veoma veoma dobro si napisao , pitanje je ko to razume. Mare ne kapira da svako ko ode ima obavezu da ih u novinama hvali, tj da ćuti da ne demantuje napisano , iako to nije rekao. Drugim rečima pisac texta po nalogu istih hvaljenih piš.e kiti hvali koliko su mu platili . Nije pitanje ko razume nego ko zna? Napises tako i sad i ja kapiram 😁 1 Link to comment
Boki Nis Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Mnogo ste se nešto ućutali... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka 1 Link to comment
Gradina Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 2 hours ago, Boki Nis said: Mnogo ste se nešto ućutali... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Nismo nismo pojačaj ton 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 A ja vise necu da pisem koje su moje zelje, Cuka dovela skoro sve igrace koje sam najvise zeleo 🤦 1 1 Link to comment
Constantin Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 A ja vise necu da pisem koje su moje zelje, Cuka dovela skoro sve igrace koje sam najvise zeleo [emoji1751]Ajd da testiramo....poželi Kasalicu nazad [emoji23]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 13, 2022 Author Share Posted June 13, 2022 2 hours ago, Constantin said: Ajd da testiramo....poželi Kasalicu nazad Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Maaaa nema sanse !!! 🙎 A Kasalica otisao??? Link to comment
Constantin Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Maaaa nema sanse !!! [emoji142] A Kasalica otisao???Vujadinović, Pavlov, Kovačević, Stanković i Kasalica...pod znakom ? su Mitrović i Škrbić.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment
Recommended Posts