hrkljush boys_2 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Jebiga Borjanov.gol, koliko god ovaj konj sa arene kenjao na Talijanca.
Nikodije Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Ko je lik sa bradom na našoj klupi, pomoćni trener? Prvo sam mislio Dragan Mladenović, al kad ga je kamera zumirala ipak nije.
fandorin Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Just now, Nikodije said: Ko je lik sa bradom na našoj klupi, pomoćni trener? Prvo sam mislio Dragan Mladenović, al kad ga je kamera zumirala ipak nije. Popularni Saketi
Nikodije Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Just now, fandorin said: Popularni Saketi Nenad Sakić? Ne zajebavaj
hrkljush boys_2 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 A jebi se vise Srnicu, haj sam izađi... Evo ga i ovaj sto nam ga otese.
John Coltrane Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 3 minutes ago, hrkljush boys_2 said: .. Evo ga i ovaj sto nam ga otese. I utera nam.
FPLS Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Bocnu nam ga Kasiera. Slabo drugo, vidi se razlika u klasi. Busni smo pozadi, a jalovi napred.
hrkljush boys_2 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Kanga potonuo, a Kangva nekako ne.moze.do.lopte kad je stariji brat tu.
Recommended Posts