sasha Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 (edited) Treba se dogovoriti sa starim prijateljima iz Junajteda ako uđemo u lš i dovesti Ronalda, čovek je rekao da hoće da igra lš, i svi zadovoljni, zanimljivo bi to bilo Edited August 19, 2022 by sasha 3 2
Dimitrije Posted August 19, 2022 Author Posted August 19, 2022 (edited) Ako pokusamo da emotivno-politikantski odnos prema Zvezdi, zamenimo racionalnim i naucnim, gde se kvalitet ili odsustvo kvaliteta posmatra prema postignutim rezultatima, dosli bismo do zakljucka da u poslednjih 5-6 godina Zvezda napreduje u svakom pogledu, bez obzira da li je trener Milojevic ili Stankovic. Milojevic je postavio temelje tima za dominaciju u domacem prvenstvu i za povratak medju evropske timove koje se redovno takmice u grupnim fazama UEFA takmicenja. Stankovic je nadgardio to sto je nasledio od Milojevica, unapredivsi igru tima. Uspesnost Zvezdinog tima vide ne samo Zvezdini navijaci nego i oni koji to nisu. To sto deo ovih drugih ima svojevrsno objasnjenje za to (Vucic forsira Zvezdu naustrb Partizana) je 'kiselo grozje' ali i oni vide grozje. Problem je sto jedan mali deo Zvezdinih navijaca to ne zeli da vidi i prizna jer polazi od premise da u klupskoj vrhusci sede kriminalci i diletanti i da su treneri koji vode Zvezdu dunsteri i prevaranti. Ergo, Zvezda ne moze da ima dobar tim i sve sto postize su iluzije i srecan sticaj okolnosti. Nije to nista neobicno, jer se to desavalo i ranije. Na primer, kada je Miljanic stvarao Zvezdu koja je dugo dominirala jugo-fudbalom, dobar deo Zvezdasa nije to zeleo da prihvati jer su gajili iracionalni odijum prema Miljanicu. Neki od njih su padali u euforiju pomesanih srece i besa kada je PAO izbacio Zvezdu iz finala KES, kao potvrdu ispravnosti njihovog stava o dunsteru i crnogorskom prevarantu Miljanicu. Edited August 19, 2022 by Dimitrije 1 1
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 И мени је то пало на памет А онда сам га замислио у Лучанима
Dimitrije Posted August 19, 2022 Author Posted August 19, 2022 1 minute ago, Hamlet Strašni said: И мени је то пало на памет А онда сам га замислио у Лучанима Kompleksi, kompleksi.
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 3 minutes ago, Dimitrije said: Kompleksi, kompleksi. Године, године…
Dimitrije Posted August 19, 2022 Author Posted August 19, 2022 A to jeste. Kako bi rekli moji Pirocanci (sa akcentom na 2. samoglasnik): "Metnuli te na gornju policu".
harper lee Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 2 hours ago, hrkljush boys_2 said: Opet demagogises i izmisljas u nedostatku argumenata i jos kenjas o smislenoj diskusiji. Kazem ja, kao najbolji Vesicev ucenik, majstor spina i šuplje. Mrkela nije retard nego ikebana, za drugi dio se slazem. Izvini peripateticaru, nisam te prepoznao. 1
Bright Billy Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Pančevačka „Dizelka” radi punom parom! – Pozicija sportskog direktora u našem klubu bila je upražnjena i mislim da smo došli do odličnog rešenja. Veliko mi je zadovoljstvo što je Ivan došao u naš klub i smatram da je on bio ta karika koja nam je nedostajala kako bismo ostvarili cilj – rekao je Zoran Naunković, predsednik kluba. 1
harper lee Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: On je beše bio Zvezdin SD? Slavni dani nase proslosti... 4
Hamlet Strašni Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Да, најављиван као невероватно појачање у јулу. После када је отишао у Пожаревац на полусезони избрисали су вест из архиве на сајту. 3
Bright Billy Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Those were the days, my friend We thought they'd never end... 1
Ratamahatta Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Znam taj tim u pola noci da me neko budi Zonpi branio 1-0 u Borci istovremeno su na terenu bili Vilota, Tutora, Vujadin i Slavoljub Primili zgoditak protiv Slavije tako sto je Tutora gradio loptu u nasem petercu To nije sve, na prolece je 10 nosio Marko Mugosa, a levi bek niotkuda postao desnonogi Stevan Reljic 2
Recommended Posts