nautilus Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Gobelja ga je cacnuo Bufonu pa se vi zajebavajte 3
Ratamahatta Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 (edited) Mislio sam pre Pavkova i Gobelje da ce najveca fudbalska komedija zauvek biti to sto su Nenad Bjekovic Jr. i Tutoric dali golove u derbijima Gobelja je i penal u Danskoj dao najlakse od sviju, decko nema podsvest Edited August 9, 2022 by Plajvi 3
MiddleClass Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Deki izmedju redova najavio da odlazemo i Cuku...
dragance Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Gledam sad hajlajtse i onu njihovu šansu u 2. poluvremenu kada je lik bio 1-1 sa Borjanom. Gobelja ni da mrdne da ga pre toga markira, a onda kada je vidio da je zasrao, kao alibi diže ručicu za ofsajd i ne mrda. Sramota i ne smem više ni da napišem šta mislim o njemu. Taj više ne sme da bude u prvih 11, pa taman da imamo samo 10 zdravih igrača! 1
Azdaja Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 1 hour ago, MiddleClass said: Deki izmedju redova najavio da odlazemo i Cuku... Pod 1 zar nije doneto pravilo o jednom odlaganju ove sezone? Pod 2 imate drugi tim koji je jači od ostatka lige. Pod 3 šta se usrao Deki?
Popular Post dragance Posted August 10, 2022 Popular Post Posted August 10, 2022 Mozda Cuka zatrazi odlaganje? 4 1 5
MiddleClass Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 6 hours ago, Azdaja said: Pod 1 zar nije doneto pravilo o jednom odlaganju ove sezone? Pod 2 imate drugi tim koji je jači od ostatka lige. Pod 3 šta se usrao Deki? Objasnio ti je dragance. Ne mozemo mi traziti odlaganje, ali moramo odrzavati dobre odnose sa ostalim klubovima. Ako Cuki zatreba fer je da im izadjemo u susret. 1 5
John Coltrane Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 28 minutes ago, MiddleClass said: Objasnio ti je dragance. Ne mozemo mi traziti odlaganje, ali moramo odrzavati dobre odnose sa ostalim klubovima. Ako Cuki zatreba fer je da im izadjemo u susret. Drugim rečima u interesu je i Čukaričkog da dignemo evro koeficijent. 1
Ratamahatta Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Da sledece godine odmah dobiju batine i okrenu se obavezama u dingdongu, bez da moraju da putuju po Moldavijama reda radi 1 1
hrkljush boys_2 Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Jednostavno se za.moderan fudbal moraju imati bekovi. Mi imamo od obje strane terenq samo Rodica, Gajic prodan, Piccini otjeran bezveze, sad Čupo mora da se za svaku utakmicu seli sa pozicije na poziciju. Mora se imati i dobar.spic, ovaj nakon toliko ganjanja Ohija, ladno ga odjebe bez.nekog suvislog razloga, bez da mu pruzi ikakvu sansu nakon povrede. Kangvu gurnuo sinoc na neku idiotsku poziciju?? Nadati se da ce protv Makabija to sve biti daleko bolje iskombinovano nego ovaj revans. 1
Hobbit slayer Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 U slučaju da ne prođemo Makabi, bili bi u prvoj jakosnoj skupini[emoji769] Lige Evrope Sent from my HD1913 using Tapatalk 1 1
MiddleClass Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 U srijedu 17.08. prva u Haifi, a revans je 23.08. u utorak. 1
pantelia Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 Sve mogu da razumem, ali ponasanje prema Ohiju ne. Ne znam cime je covek zasluzio da ga ovako jebuckaju, jedino ako imaju ponudu a on nece da ide. Bas sramota. 5
James Marshall Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 https://nova.rs/sport/fudbal/preminuo-cuveni-igrac-zvezde-i-bivsi-reprezentativac-jugoslavije/ Quote Kiril Dojčinovski, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije, preminuo je u 79. godini. Karijeru je započeo u Vardaru, a u dresu Crvene zvezde je sakupio 190 nastupa. 3
Recommended Posts