Jump to content

Digitalna Srbija - https://euprava.gov.rs/

Da li koristite usluge euprave? 50 members have voted

1. 1. Da li koristite usluge euprave?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Moraćeš da im se obratiš prvo:

https://euprava.gov.rs/kontakt?

Fizičko lice ne može da ima više od jednog naloga, 

a ako pamtiš email koji si registrovao možeš i da promeniš pass:

https://prijava.eid.gov.rs/accountrecoveryendpoint/recoveraccountrouter.do?callback=https%3A%2F%2Fprijava.eid.gov.rs%3A443%2Fauthenticationendpoint%2Flogin.do%3Fclient_id%3DvDiXo6s17JjN8K7PnWgOiVMfdZca%26code_challenge%3DvWe_HrXBcm4jOHbi_tquZ4rUQNRRG1cV0u2KVs87sME%26code_challenge_method%3DS256%26commonAuthCallerPath%3D%2Foauth2%2Fauthorize%26forceAuth%3Dfalse%26language%3Dsr-SP-Cyrl%26nonce%3D638067192257870362.NmVjMzAwYWMtMzQxZC00ODIxLTg0MmEtZTliYWI4ZmEyMjA0YmY5ZmJkMWMtNzBhNC00OGI4LWI3OGQtNDViNWYyMTBmOTBl%26passiveAuth%3Dfalse%26redirect_uri%3Dhttps%3A%2F%2Feid.gov.rs%2Fsignin-oidc%26response_mode%3Dform_post%26response_type%3Dcode%26scope%3Dopenid%2Bprofile%2Bname%2Bid%2Bgender%2Bresidence%2Bmail%26state%3DCfDJ8OwVDVwNAyhCpYcX0NVfi2yq3rJZzgS1-W6FGevSO3BcuydCFXgOBUHM8PoMnFt5uCFj8FwopgAAPlNi1FFjBVxWABbfOVc91NBg2wmO0Nmp6ejkKSgur5LgfDBpSnNccqcW-8ZrnF9MdM2vw4MZSAWHE62rAyNKJlzkPxIAa1WJRk_dIbW9WCjrWvZQx25TmYqmWg46bzrAAIKkvT2DBjcnviY5jP3iK9IWpTL3ODxsaKE5FwyCwtZYNLRUi88v__IRAw8aQi63_fIOjcacYNqNlLaZ_WlOz0kGNyU4or_E9c_asL8jSE4hScKwr7Ti-WXvhEhu9bSNROBmLK5G1u7f8JBfDNcC9wD3iBXDv_sbqRXynnYEWMg9R8ucnrCGkg%26tenantDomain%3Dcarbon.super%26x-client-SKU%3DID_NETSTANDARD2_0%26x-client-ver%3D5.5.0.0%26sessionDataKey%3D050a6304-6c27-4cb3-895d-9afa4f090660%26relyingParty%3DvDiXo6s17JjN8K7PnWgOiVMfdZca%26type%3Doidc%26sp%3DeID%2BPortal%26isSaaSApp%3Dfalse%26authenticators%3DMFASC%3ALOCAL%3BMFACID%3ALOCAL%3BUP%3ALOCAL&isUsernameRecovery=false

Evo ja sam upravo postavio svoj koji sam zaboravio odavno.

Edited by zmanic

• Replies 275
  • Views 24.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Digitalna" Srbija...   Ne znam gde da stavim ovaj rant, dal ovde, dal na Strukovni humor, da otvorim novu temu, kako da je nazovem... skandal, korupcija, javašluk, bezobrazluk, nekompetentn

• arheolog1981
    arheolog1981

Radosti euprave. Podneo zahtev za ličnu kartu i pasoš... ličnu nisam mogao produžiti jer ističe za 35 dana a ne može se produžiti ako je duže od 30 do isticanja. Vratio se kući da ponovo zakažem termi

• Da, na EDB portalu sad stoji ovo    

Posted Images

Ne pamtim koji sam mejl koristio, to je bilo pre nego sto sam otvorio gmail..

moj kolega je imao slican problem, ali se setio maila pa je kao ovo zmanicevo pokusao i uspeo.

pitaj ih da li bi pomoglo da izvadis digitalni sertifikat pa da se ubuduce tako logujes, ali to tek na kraju.

kontam da je to poslednja opcija, ali suludo je da ti nece resiti problem i bez toga, jedino sto zahteva neku prepisku/pozive/saltere i sl.

moj otac, uveliko penzioner, registrovao se tamo sa mailom firme, i sad uredno dobijamo obavestenja da u sanducicu ima(mo) poruku o njegovim porezima, pa prosle godine i vakcinacijama i zelenom sertifikatu)

Pa kontaktiracu ih. Zapravo bi bilo super da su mi obrisali nalog pre 2 godine jer ga nisam verifikovao. Onda bi jednostavno otvorio novi, kao da nikad nisam ni imao nalog..

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pa kontaktiracu ih. Zapravo bi bilo super da su mi obrisali nalog pre 2 godine jer ga nisam verifikovao. Onda bi jednostavno otvorio novi, kao da nikad nisam ni imao nalog..

Kontaktiraj ih, predusretljivi su i brzo odgovaraju.

Ništa te ne košta da probaš da otvoriš novi nalog, nije KD.

Kontaktirao ih i potvrdili mi da nema naloga sa mojim JMBG, sto znaci da su ga obrisali. 

Registrovao se ponovo..

• 2 months later...

Juče nisam mogao da pristupim esandučetu, a danas vidim da je prazno, nema ništa, a bilo je preko 20 raznih poruka, poreza , rešenja i sl. Da li još neko ima sličnu situaciju?

On 28.2.2023. at 14:31, El Guapo said:

Juče nisam mogao da pristupim esandučetu, a danas vidim da je prazno, nema ništa, a bilo je preko 20 raznih poruka, poreza , rešenja i sl. Da li još neko ima sličnu situaciju?

Pristup je OK, ali nema nista tamo od starih poruka.

I cini mi se da izgleda malo drugacije (dizajn stranice) nego pre?

• Author
On 4. 3. 2023. at 21:19, jms_uk said:

Pristup je OK, ali nema nista tamo od starih poruka.

Imas u padajucem meniju opciju "esanduce-arhiva" i tu su stare poruke sacuvane.

Jel stize neka notifikacija na mejl ako dobijes poruku ili jednostavno treba se logovati relativno cesto?

2 hours ago, Milosh76 said:

Imas u padajucem meniju opciju "esanduce-arhiva" i tu su stare poruke sacuvane.

Videh to pre neki dan kad se logovah sa ConsentID, ali zaboravih da napisem ovde.

Thanks.

13 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Jel stize neka notifikacija na mejl ako dobijes poruku ili jednostavno treba se logovati relativno cesto?

za porez na imovinu stigne notifikacija na mejl. za ostale stvari ne znam jer ne znam za šta još može da se koristi

• 3 weeks later...
  • Author

Proverite esanduce, meni i zeni stiglo poresko resenje

I meni...

....shiit has hit the fan.