Milosh76 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 To bi trebalo da je u Zarkovu, nadaleko cuven po dimljenoj vesalici. Sto je takodje bilo davno, moguce i da sam promasio ime lokalaSent from my 21081111RG using Tapatalk 1
*edited by mod Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 minute ago, Milosh76 said: To bi trebalo da je u Zarkovu, nadaleko cuven po dimljenoj vesalici. Sto je takodje bilo davno, moguce i da sam promasio ime lokala Sent from my 21081111RG using Tapatalk Rene je malo formalniji. Mesto se zove kod Neše i stvarno je šteta otići tamo bez da se proba dimljena vešalica. 2
Milosh76 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Tako je... Editovao bih, ali zeza tapatalk.Elem, na fb stranici pise da su na odmoru do 15.8.Sent from my 21081111RG using Tapatalk
igoraki Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 12 minutes ago, *edited by mod said: Mesto se zove kod Neše i stvarno je šteta otići tamo bez da se proba dimljena vešalica. Bio sam kod nekog Neše na Belim vodama, pretpostavljam da je to. Onako baš kafančuga i oveće porcije. 1
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Jao, pa ovo je Kod Neše na Belim Vodama. Sva hrana kida, a krempite što su im, mljac Jedino što mi se ne svidja je što su stolovi napolju skoro pa na ulici. Rastužih se malo sad, moj tata je bio tamo redovan sa ekipicom. 1
Ptica trkacica Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da, tamo su bili super al ima tome 10 godina Znači da sad ne valjaju? Setila sam se ko mi je pričao o Slatincu, ex-kolega, ipak nisam ovde pročitala. Vidim na Gugl rivjuzu moj komšijski Djurdjev grad se solidno kotira.
renne Posted August 4, 2022 Author Posted August 4, 2022 Ima još jedno sjajno mesto, kafančura sa preozbiljnom klopom i još ozbiljnijim brizlama Код Драгана 2
jezovuk Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 6 minutes ago, renne said: Ima još jedno sjajno mesto, kafančura sa preozbiljnom klopom i još ozbiljnijim brizlama Код Драгана 3
aram Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 To ono u Goce Delčeva? Pa to deluje ko malo veći kiosk... 3
*edited by mod Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Ljuba dobre brizle kad ima. Ćevap u V Ilića isto imaju dobre brizle. A i Mali Pijac se hvali da su njihove najbolje u gradu... 2
renne Posted August 4, 2022 Author Posted August 4, 2022 26 minutes ago, aram said: To ono u Goce Delčeva? Pa to deluje ko malo veći kiosk... E baš to, kod pošte, ili stadiona imt Obavezno didemo 2
ronin Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) 5 minutes ago, renne said: E baš to, kod pošte, ili stadiona imt Obavezno didemo Dragan jednostavno kida...Od repova do papaka u saftu...Sve je prva liga. Edited August 4, 2022 by ronin 2
kud u maglu Simoviću Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, Ptica trkacica said: Znači da sad ne valjaju? Setila sam se ko mi je pričao o Slatincu, ex-kolega, ipak nisam ovde pročitala. Vidim na Gugl rivjuzu moj komšijski Djurdjev grad se solidno kotira. ne znam, bio sam poslednji put tamo pre 8-10 g. tada je bilo odlično 1 1
đorđe geprat Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 bili u džakarti. rebarca su bila odlična. slavljenica je bila nezadovoljna ribićem. pojela je meso, pronašla nešto malo kajmaka ito je bilo sve. orasnice su bile prste da poližeš, u šopskim salatama nije bilo paradjza sa panjevima što je dobro. tufaahije' jeo sam i ukusnije. jabuka je bila .... onako. hteo sam d naručim škembiće u saftu no, gospođa me pogledala mrko, sam' što nisam crko. TO, a ja slavim? no, ovo je za topik o braku. navratićemo opet, na rebarca i pivo. što je sigurno, sigurno. 1
Recommended Posts