nenad Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 32 minutes ago, Frank Pembleton said: Gledao sa hanumom i rešili da moramo otići... Jel gužva tamo? ....shiit has hit the fan. ne bi trebalo da bude problema za sto napolju, mada bolje je okrenuti zokija za svaki slucaj, mozda sad bude malo vise ljudi. mene je u poslednjih par dana 10ak ljudi pitalo kad cu da ih vodim tamo.
Frank Pembleton Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 ne bi trebalo da bude problema za sto napolju, mada bolje je okrenuti zokija za svaki slucaj, mozda sad bude malo vise ljudi. mene je u poslednjih par dana 10ak ljudi pitalo kad cu da ih vodim tamo.Sad videh da su od 01.08-15.08 na kolektivnom odmoru....[emoji24][emoji24][emoji24]....shiit has hit the fan.
nenad Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Sad videh da su od 01.08-15.08 na kolektivnom odmoru.... ....shiit has hit the fan. pa idi danas na rucak. 😁
Frank Pembleton Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 pa idi danas na rucak. [emoji16]Danas sa "zauzet" na jednom roštilju.A možda je i bolje da malo zaladi.......shiit has hit the fan. 1
Peter Fan Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Kratko izvjesce iz "Bele reke": prilicno los utisak, a najvise me razocaralo osoblje. Takvu indolednost nisam sreo odavno, i ne znam ko je bio losiji, da li konoboari ili hostese. Hrana je bila OK, ali nista posebno. Sto je sve skupa steta, jer je zamisao dobra, ali izvedba priicno veliki promasaj. Sto se mene tice, one and done. 2
Kampokei Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Jeo sam skoro odlicne kobasice u bircuzu Bistro 2 u Pancicevoj, donji Dorcol.
Sestre Bronte Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 hvala na informaciji, to mi je baš zgodna lokacija
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 13 hours ago, Peter Fan said: Kratko izvjesce iz "Bele reke": prilicno los utisak, a najvise me razocaralo osoblje. Takvu indolednost nisam sreo odavno, i ne znam ko je bio losiji, da li konoboari ili hostese. Hrana je bila OK, ali nista posebno. Sto je sve skupa steta, jer je zamisao dobra, ali izvedba priicno veliki promasaj. Sto se mene tice, one and done. Ne znam dokle ostaješ, ali ako budeš tu posle 15. svrati do Pod lozom
Peter Fan Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 1 hour ago, Ptica trkacica said: Ne znam dokle ostaješ, ali ako budeš tu posle 15. svrati do Pod lozom Hvala, ali odlazim 15.
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 2 minutes ago, Peter Fan said: Hvala, ali odlazim 15. onda da se ispravi greška sa belom rekom, pravac lorenco i kakalamba 3
napadaj Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Pusti te fenseraje, idi u Radnički na Zvezdari 3 1
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 4 minutes ago, napadaj said: Pusti te fenseraje, idi u Radnički na Zvezdari Ako pohodiš Zvezdaru, je l' znaš da li rade još uvek Dunja i Tiha noć i valjaju li?
Milosh76 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Tiha noc je super, ali je Papa Joe mnogo bolji. A blizu je i Pahuljica koja ima super bastu i prirodni hlad.Sent from my 21081111RG using Tapatalk 1
Recommended Posts